primăria sibiu este solidară cu protestul #sîeu
foto arhivă

Angajații Primăriei Sibiu termină programul de lucru la ora 13:30. Așa că la ora protestului #șîeu, 15,  în sediul instituției nu va mai fi nimeni. Dar asta nu înseamnă că funcționarii nu își doresc autostrăzi. 

”Primăria Sibiu este solidară cu aceasta acțiune apolitică pentru că lipsa autostrăzilor este una dintre cele mai importante probleme ale țării. Programul instituției se incheie astazi la ora 13.30 si de aceea nu vom putea demonstra solidaritatea noastra cu acest protest prin intreruperea lucrului, dar suntem alături. #șîeu”, a transmis Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Ma intreb oare cand se solidarizeaza PRIMARIA SIBIU si cu suporterii echipei de fotbal si se va ocupa, serios, de finalizarea lucrarilor astfel incat echipa noastra de fotbal sa joace acasa. Eu consider ca in loc sa aibe alte preocupari mai bine s-ar ocupa sa-si duca la indeplinire atributiunile care-i revin prin lege. In primarie n-ar trebui sa se faca politica acolo este absolut necesara administrarea corespunzatoare a municipiului si la acest capitol eu apreciez ca primaria are foarte multe restanta.