foto sute de sibieni vor autostrăzi și au participat la protestul #șîeu

Sibienii și-au lăsat vineri toate lucrurile deoparte preț de 15 minute și au fost alături de românii din toată țara în campania #șîeu. Șoferii au ieșit în trafic și au protestat pe cele mai importante artere din oraș, iar angajații firmelor și companiilor au luat o pauză, totul începând cu ora 15.00.

Cititorii Ora de Sibiu au trimis imagini în care fie erau cu echipa, fie cu prietenii sau familia, menționând că #șîei se alătură campaniei „România vrea autostrăzi”.
IT-iștii de la TNT Computers au lăsat munca deoparte și, de la ora 15 până la ora 15.15, și-au arătat susținerea. „#șîeu #șînoi Vrem autostrăzi, vrem siguranță pe drumurile publice!”, au scris într-un comentariu pe Facebook-ul Ora de Sibiu. foto sute de sibieni vor autostrăzi și au participat la protestul #șîeu

CITEȘTE ȘI: Șoferii sibieni s-au oprit în trafic 15 minute și au protestat. 

Magazinul DOCTOR GSM din Cisnădie a susținut, de asemenea, inițiativa #șîeu.
foto sute de sibieni vor autostrăzi și au participat la protestul #șîeuCITEȘTE ȘI: VIDEO Șoferi duși la secție pentru că au participat la protestul #sîeu din Sibiu – Toate mașinile, filmate de poliție

Acitim, firma de termopane și ferestre din Sibiu, nu s-a dedicat doar calității, vineri, precum spune sloganul lor, ci și României, astfel că și acolo angajații au susținut campania pentru construirea autostrăzilor.
foto sute de sibieni vor autostrăzi și au participat la protestul #șîeuMagazinul Ma Damme, de asemenea, a susținut campania prin întreruperea activității, vineri, la ora 15.00.
foto sute de sibieni vor autostrăzi și au participat la protestul #șîeu
Cei de la Power Bet și-au anunțat #șîei sprijinul în campania „România vrea autostrăzi”.
foto sute de sibieni vor autostrăzi și au participat la protestul #șîeuAm primit fotografii și de la studenți, care spun că #șîei vor autostrăzi în România.
foto sute de sibieni vor autostrăzi și au participat la protestul #șîeuVezi aici și alte firme, companii și instituții care au luat parte la manifestarea de vineri, 15 martie, ora 15.

Ultima oră

Comentariul meu