sibiancă lovită pe zebră pe constituției – șoferul s-a ales cu dosar penal
FOTO arhivă

O sibiancă a fost lovită pe trecerea de pietoni, miercuri, pe strada Constituției la intersecția cu bulevardul Corneliu Coposu. Șoferul a coborât din mașină imediat după impact, dorind să o ajute pe femeie, însă aceasta i-a mărturisit că se simte bine, fapt pentru care omul a plecat de la locul evenimentului. Trei ore mai târziu, sibianca a ajuns la spital, acuzând că a fost rănită.

„La data de 13 martie a.c., în jurul orei 15,30, în municipiul Sibiu, o localnică, în vârstă de 39 de ani, a fost acroșată de un autoturism în timp ce traversa strada Constituției pe trecerea de pietoni amplasată la intersecția cu bvd. Corneliu Coposu. Conducătorul auto s-a oprit, a coborât din autoturism și a întrebat femeia dacă se simte bine și dacă are nevoie de intervenția unui echipaj medical. Întrucât sibianca i-a declarat că nu a fost rănită, că se simte bine și nu dorește să fie transportată la spital, șoferul a plecat de la locul evenimentului”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

În jurul orei 18.00 însă, femeia s-a prezentat la Spitalul Clinic Județean Sibiu acuzând dureri în partea superioară a corpului, iar în urma investigațiilor medicale s-a stabilit că nu necesită internarea. Reprezentanții Spitalului Clinic Județean Sibiu au sesizat Dispeceratul IPJ Sibiu cu privire la faptul că la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului s-a prezentat o femeie care a declarat că a suferit vătămări corporale în urma unui accident rutier.

În cauză, polițiștii rutieri au deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă în vederea identificării conducătorului auto și aplicării măsurilor legale.

Ultima oră

Comentariul meu