după doi ani, la teatrul gong se reia piesa ”o rază de soare”

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă sâmbătă, 23 martie, de la ora 18:00 și duminică, 24 martie, de la ora 11:00, spectacolul „O rază de soare” în regia lui Lilly Krauss-Kalmár.

„O rază de soare” este un spectacol de animație cu marionete și actori la vedere. Spectacolul este o adaptare după povestirea cu același titlu a scriitorului Al. T. Popescu și prezintă povestea emoționantă de prietenie ce se leagă în pivnița unei case vechi, între Pitt, o balerină de porțelan, și Muf, un șoricel. După o pauză de mai bine de doi ani de la ultima reprezentație (23 octombrie 2016) și la zece ani de la premieră (29 martie 2009), producția Teatrului Gong continuă să îi incite pe cei mici într-o montare plină de peripeții, alături de actorii Angela Páskuy, Adrian Prohaska și Claudia Stühler. Spectacolul este recomandat celor cu vârsta peste 3 ani și are o durată de aproximativ 45 de minute.

după doi ani, la teatrul gong se reia piesa ”o rază de soare”

Accesul publicului se face în limita locurilor disponibile, pe baza biletelor puse în vânzare atât online prin teatrulgong.ro, cât și la sediul Agenției Teatrale din str. Al. Odobescu nr. 4, de miercuri până vineri între orele 11:00 – 18:00, sâmbăta între orele 10:00 – 18:00, iar duminica de la 10:00 la 14:00. Prețul unui bilet este de 9 lei, tarif unic.

Ultima oră

Comentariul meu