cel mai nou restaurant - pub din sibiu se deschide oficial cu o mega petrecere

Vineri seară este petrecere mare la Joy Me. Cel mai nou restaurant pub al Sibiului te invită la ”Grand Opening”, în locația de pe Calea Dumbrăvii, numarul 28-32. Seara este deschisă de Doina Spătaru, iar după recitalul acesteia un DJ cu experiență va întreține în continuare atmosfera.

Berea cu tradiție se îmbină armonios cu designul modern în JOYME PUB, unul dintre cele mai noi pub-uri din Sibiu. Istoria și tradiția sunt la loc de cinste în fiecare colț al noii locații și sunt puse în valoare prin însăși clădirea în care se află: Pavilionul A din cadrul Cazarmei Artileriei. Acesta a fost construit între anii 1873 și 1876 pentru armata austro-ungară în timpul primarului Wilhelm Edler von Hochmeister și a Împăratului Franz Iosef I.cel mai nou restaurant - pub din sibiu se deschide oficial cu o mega petrecereAproape 140 de ani mai târziu, Cazarma Artileriei devine gazda JOYME PUB, un loc înzestrat cu meniuri pline de bucate rafinate și învăluit într-o mireasmă irezistibilă de hamei.cel mai nou restaurant - pub din sibiu se deschide oficial cu o mega petrecereAșa cum halbele și tap-urile de bere au luat locul armelor din cazarma de odinioară, la fel și cadeții sunt moșteniți acum de cei mai iscusiți tapsteri, care servesc cu pasiune și migală o bere cu tradiție: Pilsner Urquell.
Prepararea nu ar fi completă însă fără o servire pe măsură, iar tocmai de aceea fiecare Pilsner Urquell este servit în modul tradițional numit Hladinka, adică un turnat perfect, la pachet cu trei degete de spumă generoasă, densă și cremoasă, pentru a-i păstra prospețimea și aroma unică.cel mai nou restaurant - pub din sibiu se deschide oficial cu o mega petrecere”Așteptăm sibienii să treacă pragul JOYME PUB și să se bucure de relaxare și savoare în orice moment al zilei, într-un spațiu generos, plin de istorie, tradiție, preparate alese și halbe înspumate”, spun reprezentanții Joy Me. Mai multe informații găsiți pe Pagina de Facebook – Joy Me, AICI sau pe http://joymepub.ro/

Ultima oră

Comentariul meu