a fost ziua copiilor la volan și s-a anunțat super deschiderea joy me. știrile de joi la sibiu

Doi minori au fost prinși la volan în județul Sibiu. Dar, au venit și alte vești pentru elevi: de la toamnă se va preda în limba franceză. Și pentru că începe weekend-ul, deschiderea restaurant pub-ului Joy Me probabil că e cel mai așteptat eveniment.

1- Scandal în Turnișor – Război pentru un teren între Biserica Evanghelică, Primărie și o sibiancă

La nivelul Sibiului s-a tot vorbit despre diferite interese ale Bisericii Evanghelice față de piața imobiliară din Sibiu. Acum vin alte acuzații de acest fel din partea unei sibience. Femeia nu acuză doar Biserica Evanghelică de interese ascunse față de terenul pe care îl deține pe Șoseaua Alba Iulia, ci și Primăria Sibiu. Împotriva municipalității Claudia Kalimeris a făcut o plângere penală pentru abuz în serviciu.

2- Premieră la Sibiu – Din toamnă vom avea școli cu predare intensivă în limba franceză

Pentru prima dată în judeţul Sibiu, din toamnă vor exista două şcoli, unde copiii vor avea posibilitatea să înveţe intensiv limba franceză. La şcolile „Nicolae Iorga” şi „Radu Selejan” din municipiul Sibiu se vor înfiinţa două clase bilingve, unde materiile vor fi studiate în limbile română şi franceză. Totul se întâmplă la solicitarea părinţilor, care şi-au dat seama că Sibiul are şi investitori francezi importanţi, nu doar germani. Ambasadoarea Franţei vine azi la Şcoala „Radu Selejan” din Vasile Aaron, tocmai pentru acest proiect educaţional.

3- Copil la volan în Cisnădie – A intrat în gardul unei case

Un adolescent de 17 ani s-a ales cu dosar penal, după ce s-a urcat la volanul unei mașini, fără să aibă permis de conducere, și a intrat într-un gard de lemn.

4- Accident la Poiana Sibiului din cauza unui copil aflat la volan

Tot mai mulți adolescenți par nerăbdători să devină majori pentru a-și putea lua permisul de conducere. În acest caz se prezintă și un minor de 17 ani, care nu a vrut să aștepte până să devină șofer în toată regula, astfel că s-a urcat la volanul unei mașini și a pornit la drum.

5- Cel mai nou restaurant – pub din Sibiu se deschide oficial cu o mega petrecere

Vineri seară este petrecere mare la Joy Me. Cel mai nou restaurant pub al Sibiului te invită la ”Grand Opening”, în locația de pe Calea Dumbrăvii, numarul 28-32. Seara este deschisă de Doina Spătaru, iar după recitalul acesteia un DJ cu experiență va întreține în continuare atmosfera.

Ultima oră

Comentariul meu