hoț prins la furat pe un șantier – a plecat cu două drujbe și un circular
FOTO arhivă

Un bărbat de 48 de ani s-a ales cu dosar penal pentru furt după ce a sustras de pe un șantier din Mediaș mai multe scule. Acesta se află acum în arest preventiv.

La data de 12 martie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Mediaș au prins și au reținut un localnic în vârstă de 48 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
”Medieșeanul este bănuit că, în perioada 09 – 11 martie, ar fi pătruns în șantierul unui imobil de pe raza municipiului Mediaș de unde ar fi sustras două drujbe și un circular, în valoare de 1.000 de lei. Bunurile au fost recuperate și predate părții vătămate. Bărbatul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș în vederea documentării întregii activități infracționale a persoanei în cauză”, spun cei de la IPJ Sibiu. Foto – arhivă

Ultima oră

Comentariul meu