foto - bătaia de joc de la stadionul municipal - arena ar trebui să fie gata vineri...

SC Construcții SA nu o să termine cu siguranță nici în 15 martie lucrările contractate la stadionul Municipal. Cea mai mare arenă sportivă a Sibiului este un șantier doar în teorie. În realitate marți lucrau mai puțin de zece muncitori.

Fata Morgana este mai degrabă un nume mult mai potrivit pentru arena din Parcul Sub Arini. Asta pentru lucrările ce ar fi trebuit să fie gata în maxim două luni, mai au puțin și fac un an de când au început și nici vorbă să fie finalizate.foto - bătaia de joc de la stadionul municipal - arena ar trebui să fie gata vineri...Termenul stabilit de Municipalitate la cererea celor de la SC Construcții SA, respectiv data de 15 martie nu va fi respectat (din nou). foto - bătaia de joc de la stadionul municipal - arena ar trebui să fie gata vineri...Se pune acum întrebarea dacă lucrările vor fi gata și până la vară, deoarece în afară de pista de atletism, câteva lucrări de peticire a fațadei și izolația turnată la tribuna principală, nimic nu s-a mai realizat. foto - bătaia de joc de la stadionul municipal - arena ar trebui să fie gata vineri...Vestiarele sunt inutilizabile, iar peluza dinspre vechea tabelă electronică ar urma să fie și ea demolată, lucru care complică și mai tare lucrurile.foto - bătaia de joc de la stadionul municipal - arena ar trebui să fie gata vineri... De ce? Pentru că în această variantă ar urma să fie demolate și vestiarele, iar în aceste condiții, nu mai este nici o șansă ca FC Hermannstadt să evolueze în play-out la Sibiu. foto - bătaia de joc de la stadionul municipal - arena ar trebui să fie gata vineri...Construcții SA trage din nou ’’pisica de coadă’’
Constructorul a cerut deja de luna trecută ca termenul de finalizare a lucrărilor să fie prelungit până la finele lunii aprilie, dar surse din Primăria Sibiu, au declarat pentru Ora de Sibiu, că această variantă nu este agreată deloc.foto - bătaia de joc de la stadionul municipal - arena ar trebui să fie gata vineri... Mai mult municipalitatea amenință pe cei de la SC Construcții SA cu sancțiuni drastice pentru bătaia de joc de pe șantierul stadionului Municipal. foto - bătaia de joc de la stadionul municipal - arena ar trebui să fie gata vineri... foto - bătaia de joc de la stadionul municipal - arena ar trebui să fie gata vineri...Administrația locală va anunța cel mai probabil zilele viitoare care este decizia luată în acest caz.

Ultima oră

Comentariul meu