tânără mămică din sibiu în pericol să moară - cătălina are nevoie de ajutorul nostru

Cătălina Rusu are 30 de ani. Înainte de luna septembrie 2018, era o mămică sănătoasă, având deja un băiețel în vârstă de 9 ani și o fetiță pe drum. Atunci însă a început calvarul: a aflat că are cancer de col uterin. O putem ajuta cu toții acum, donând cât ne lasă sufletul pentru ca tânăra să poată lupta în continuare pentru viață.

Cătălina a fost diagnosticată cu cancer de col uterin în luna septembrie, atunci când era însărcinată cu alt doilea copil. Familia cere acum ajutorul întregii comunități pentru a-i oferi tinerei tratamentul de care are nevoie.

„Mă adresez oamenilor cu suflet care doresc să ajute pentru acoperirea costurilor tratamentului care nu se decontează integral prin casa de sănătate. Fiica mea, Catalina, a fost diagnosticată în luna septembrie 2018, fiind însărcinată cu al doilea copil. A ales să lupte pentru fetița care a venit pe lume la doar 24 săptămâni în luna septembrie. Acum are nevoie de ajutorul oamenilor ca să poată sta lângă cei doi copii. Efortul financiar este deosebit si familia nu mai poate face față costurilor”, spune mama Cătălinei, bunica celor doi copii.

tânără mămică din sibiu în pericol să moară - cătălina are nevoie de ajutorul nostruDin fericire, fiica Cătălinei, care a venit pe lume în 18 septembrie este perfect sănătoasă. Mămica ei a luptat pentru ca ea să se nască cu bine, însă acum are nevoie de ajutor. Pentru a continua tratamentul, îi sunt necesare patru fiole care costă 4.000 de lei fiecare, urmând ca mai apoi să fie supusă unei intervenții chirugicale.

În prezent, tânăra este internată la Institutul Oncologic din Cluj și face chimioterapie. Tumoarea a început să i se extindă la un rinichi și, în plus, a avut și o hemoragie pe care medicii cu greu au reușit să o stopeze. „Nu poate să meargă nici la baie, atât de tare s-a extins tumoarea… A ajuns până la rinichi”, spune mama Cătălinei.

Conturile pentru donații sunt deschise la Banca Transilvania pe numele Berbece Melania:

  • în lei IBAN -RO02BTRLRONCRT0491958401
  • în euro IBAN -RO49BTRLEURCRT0491958401. Cod SWIFT – BTRLRO22.

Ultima oră

Comentariul meu