criminala de la metrou a fost condamnată la închisoare pe viață

Magdalena Șerban, criminala de la metrou, a fost condamnată, marți, la închisoare pe viață. În urmă cu doi ani și patru luni, femeia a împins o tânără în fața unei garnituri de metrou în stația Dristor, aceasta decedând pe loc. Decizia Tribunalului București este definitivă.

O tânără de 25 de ani şi-a pierdut viaţa după ce la finalul lui 2017 a fost împinsă intenţionat în faţa garniturii, notează digi24.ro. Experizele psihiatrice au arătat că femeia avea discernământ în momentul în care a comis faptele, astfel că a putut răspunde penal în faţa legii. De altfel, chiar înainte de acest gest, Magdalena Șerban a mai încercat să împingă o tânără în fața metroului, în stația Costin Georgian.

În primă instanță, Magdalena Șerban a fost condamnată tot la închisoare pe viață, dar și la plata unor daune. Acum, judecătorii de la Tribunalul București au anulat decizia prin care aceasta trebuia să plătească sumele de bani. Este vorba despre 30.000 de euro pentru familia tinerei ucise, 30.000 de euro tinerei care a supraviețuit atacului și 1.200 de lei daune materiale.

Vă reamintim că Magdalena Şerban a comis oribila crimă în seara de 13 decembrie 2017. Două fete au fost atacate atunci, în două staţii de metrou diferite. Prima victimă, care a reuşit să se salveze, a fost o fată de 20 de ani. Aceasta a fost împinsă în faţa metroului în staţia Costin Georgian, dar s-a salvat în ultima clipă. A urmat apoi atacul de la Dristor. Tânăra de 25 de ani nu a avut nicio şansă după ce a căzut pe şine şi a fost spulberată de metrou.
Sursa: digi24.ro

Ultima oră

Comentariul meu