cazul ciobanului bătut de polițiști la miercurea sibiului - ipj sibiu a deschis o anchetă

Emil Vulcu, ciobanul care îi acuză pe polițiștii din Miercurea Sibiului că l-au bătut (DETALII AICI), a reușit deschiderea unei anchete în cadrul IPJ. Însă, reprezentanții IPJ spun că bărbatul a fost chemat la poliție pentru că pe numele său se depusese o plângere de către un alt localnic din Apoldu de Jos.

”La data de 28 februarie a.c., în jurul orei 11.00, un sibian domiciliat în localitatea Jina a sesizat Poliția Orașului Miercurea Sibiului în legătură cu faptul că, la data de 27 februarie a.c., un bărbat domiciliat în localitatea Apoldu de Jos, ar fi aruncat un praf de culoare roșiatică într-o fântână amplasată pe terenul reclamantului, în Apoldu de Jos.

În urma sesizării primite, polițiștii au solicitat intervenția specialiștilor din cadrul Serviciului de Gospodărire a Apelor Sibiu și din cadrul Direcției de Sănătate Publică Sibiu, care au prelevat mostre din apa fântânii. Analizele preliminare efectuate au concluzionat că, în cantitatea existentă, substanța în cauză nu dăunează sănătății consumatorilor. În acest context,  persoana reclamată a fost citată să se prezinte la sediul Poliției Orașului Miercurea Sibiului, la data de 6 martie, în vederea lămuririi situației. Întrucât bărbatul nu s-a prezentat la data și ora citării, conform procedurilor, la data de 7 martie a.c. s-a luat măsura conducerii acestuia la sediul Poliției Orașului Miercurea Sibiului.
CITIȚI ȘI: Cioban snopit în bătaie la poliție în Miercurea Sibiului – ”M-au bătut cu pumnii și picioarele!”
În acest context, bărbatul a fost audiat și sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei, conform prevederilor Legii nr. 61/1991 R. Cu privire la acuzația că persoana în cauză ar fi fost agresată de către polițiști, vă informăm că, la nivelul IPJ Sibiu, conducerea a dispus efectuarea de verificări prin Compartimentul Control Intern, în scopul stabilirii situației de fapt”, este răspunsul Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu