prima probă a simulării evaluării naționale s-a lăsat cu eliminați la sibiu. plus încă un scandal la ajvps. știrile de luni
Foto Arhivă

Prima zi a săptămânii i-a băgat pe elevii de a VII-a și a VIII-a în examen. Au susținut prima probă a simulării Evaluării Naționale. Și tot din prima zi a săptămânii continuă contrele dintre fosta și actuala conducere a AJVPS Sibiu. 

1- Scandalul de la AJVPS Sibiu ia proporții – Noua conducere acuzată că a pierdut voit mai multe ape

De ceva vreme Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sibiu se remarcă prin scandaluri între fosta conducere, adică Pompiliu Varga și actualul management. În majoritatea cazurilor Pompiliu Varga susține că este directorul AJVPS iar Romeo Stoicescu, cel ales în această funcție de Consiliul AJVPS ocupă scaunul ilegal. Plecând tot de aici, dar de această dată cu alte conotații, Pompiliu Varga acuză conducerea de acum că a pierdut intenționat 18 ape pe care se poate pescui în județul Sibiu. Și asta în favoarea unei alte asociații private la care lucrează directorul tehnic al AJVPS.

2- Elevi dați afară de la Simularea la Română. Unul a copiat la Hoghilag, altul a fost prins cu telefonul, la Mediaș

Doi elevi din județul Sibiu, unul din Hoghilag, altul de la o școală din municipiul Mediaș, au fost prinși că doreau să copieze și au fost eliminați azi, de la simularea examenului de Evaluare Națională la limba și literatura română. Cei prinși că intenționau să copieze, nu pățesc nimic, pentru că a fost vorba doar de o simulare.

3- Turist din Franța accidentat la schi în munții Făgăraș – Intervine elicopterul Smurd

Un turist francez a avut nevoie de îngrijirile medicilor după ce, duminică seara, s-a accidentat în munții Făgăraș. Acesta se afla alături de un grup care practica schi de tură și în cursul serii s-a lovit la picior, în timp ce cobora.

4– Femeie lovită de o mașină pe trecere pe Bulevardul Corneliu Coposu

Accidentul s-a petrecut luni seară în municipiul Sibiu. Femeia rănită a ajuns la spital.

5- Medeea Marinescu și Marius Manole joacă în comedia „All Inclusive” pe scena de la „Ion Besoiu”

Actorii Medeea Marinescu și Marius Manole strălucesc în ALL INCLUSIVE, cea mai nouă producție regizată de Vlad Zamfirescu. Sunt puși pe fapte mari și sunt hotărați să-ți smulgă hohote de ras și să te fac să iei tot ce-i mai bun dintr-o piesă jucată în vervă şi presărată cu situaţii de o ironie comică şi replici de tot hazul.

Ultima oră

Comentariul meu