video - csu, victorie clară cu timișoara - la sibiu nu bate nimeni!
Foto - Adrian Bugariu / CSU Sibiu

CSU Sibiu s-a impus sâmbătă seară cu 97-71 (21-24, 21-19, 27-13, 28-15) în fața celor de la BC Timișoara. La meci a asistat în premieră pentru acest sezon și primarul Sibiului, Astrid Fodor.

Reveniți în fața propriilor fani după superba victorie de la Cluj Napoca, băieții lui Dan Fleșeriu s-au încălzit mai greu în partida cu Timișoara. Bănățenii au dominat primele două sferturi, grație și unui joc mai eficient sub panoul echipei noastre favorite. De partea cealală CSU a turat motoarele ca un diesel ce toarce din ce în mai tare.
Hardy, Tamulis și Philmore au început să arunce din ce în ce mai bine, iar CSU a rămas până la pauza mare cu un handicap de doar un singur punct.
După pauză însă, pe teren a fost o singură echipă. Sibiul s-a apărat foarte bine, capitol la care Falker a excelat, iar în atac a intrat aproape totul. În aceste condiții meciul a fost un galop de sănătate pentru CSU. Timișorenii au reușit să înscrie în ultimele 20 de minute tot atâtea puncte câte a marcat echipa noastră în sfertul patru. Pe final de meci, Dan Fleșeriu a odihnit titularii și le-a dat prilejul și jucătorilor mai tineri să evolueze preț de câteva minute.
S-a terminat 97-71, iar fanii au cântat la unison ’’aici nu bate nimeni!’’.

CSU:
Tohatan 10, Cooper 9, Pratt 9, Tamulis 16, Philmore 15, Dragoste 8, Brosser 2, Gavriloaia 2, Hardy 17, Falker 9.

Astrid Fodor la meci
CSU a avut în tribune printre susținători și pe primarul Astrid Fodor. Edilul Sibiului a stat alături de directorul Sălii Transilvania, Adrian Bibu și președinta CJ Sibiu. Acesta a aplaudat copios la fiecare reușită a jucătorilor lui Dan Fleșeriu.

YouTube video

Vedeți imagini video mai sus.

Ultima oră

Comentariul meu