weekend închinat sexului frumos la sibiu - petreceri și evenimente de top în sibiu și păltiniș

Începe un weekend cu adevărat de primăvară. Meteorologii anunță temperaturi destul de ridicate, așa că plimbările în aer liber sunt obligatorii. Dar, pe lângă acestea, e de participat și la evenimentele organizate în oraș. Sunt multe și pentru toate gusturile. 

Și cum vineri este 8 martie, sibiencele sunt chitite pe distracție. Unul din locurile în care se vor simți bine, cu siguranță, este Cotton Pub by Night. Vineri, aici va concerta DJ Project și Giulia. Încercați-vă norocul la numărul de telefon 0752 268 866, iar dacă mai găsiți o o masă liberă faceți o rezervare. DJ Rareș Luca va continua distracția sâmbătă seara, când va urca la pupitrul din Cotton. Rezervările se fac la același număr de telefon.

weekend închinat sexului frumos la sibiu - petreceri și evenimente de top în sibiu și păltiniș

Pentru seara de vineri, 8 martie, sibiencele au mai multe opțiuni de distracție, pe care le găsiți aici. 

CITIȚI ȘI: Ponturi pentru 8 martie la Sibiu – Concerte, petreceri și concursuri inedite

La ora 19, tot la Teatrul Gong, va începe filmul documentar ”Distanța dintre mine și mine”. Detalii despre proiecție, aici

Felii” de Lia Bugnar se va juca la Teatrul Radu Stanca vineri, de la ora 19. Acest spectacol i-a adus Ofeliei Popii premiul UNITER pentru „cea mai bună actriță într-un rol principal“. Va dura o oră și 25 de minute, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

Atelierul de creat Povești îi așteaptă pe cei mici sâmbătă, la Teatrul Gong. Cele două sesiuni coordonate de diana Ribana vor începe la ora 10 și 12. Vor dura câte 60 de minute, iar un bilet costă 14 lei.

weekend închinat sexului frumos la sibiu - petreceri și evenimente de top în sibiu și păltiniș

Scamatorii” după Marin Sorescu se va juca la Teatrul Gong sâmbătă de la ora 11 și 18 și duminică de la ora 11. durează 55 de minute, este recomandat copiilor de peste 3 ani, iar un bilet costă 9 lei.

La Teatrul Radu Stanca sâmbătă seara de la ora 19 se joacă ”Iubire cu năbădăi” de Marc Camoletti. Durează aproximativ o oră și 30 de minute, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

Duminică la Arena Platoș se încheie sezonul de schi cu cel mai amuzant concurs Slide&Freeze. Va fi ultima mega distracție din acest sezon, așa că nu ar trebui ratată, indiferent dacă mergeți ca participanți sau ca spectatori.

weekend închinat sexului frumos la sibiu - petreceri și evenimente de top în sibiu și păltiniș

10” de Csaba Székely va încheia seria evenimentelor de weekend. spectacolul în regia lui Alexandru Nica se va juca duminică seara de la ora 19 la Teatrul Radu Stanca. Piesa nu este recomandată tinerilor sub 16 ani, va dura 2 ore și 30 de minute, iar un bilet costă 20 și 15 lei.

Sâmbătă seară este și meci de baschet la Sala Transilvania. CSU Sibiu întâlnește pe BC Timișoara, de la ora 17.15.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu