VIDEO – Reclama Mercedes filmată pe strada Turnului la Sibiu. Povestea este impresionantă!

Mercedes a lansat clipul filmat la Sibiu în luna noiembrie a anului trecut. Nu este doar un clip de promovare, ci vorbește despre primul drum cu un automobil, făcut în 1888 de Bertha Benz, pentru a demonstra lumii că invenția soțului ei reprezintă viitorul.

În acea vreme nici nu exista cuvântul mașină, oamenii folosindu-se de cai pentru a se deplasa. Cu toate astea Bertha Benz a reușit să parcurgă 106 kilometri în 12 ore în automobilul inventat de soțul ei. Deși a întâlnit obstacole, nimic nu a oprit-o. ”Și restul e istorie”, e finalul clipului.

VIDEO – Reclama Mercedes filmată pe strada Turnului la Sibiu. Povestea este impresionantă! VIDEO – Reclama Mercedes filmată pe strada Turnului la Sibiu. Povestea este impresionantă!

Timp de patru minute clipul spune o poveste care te ține lipit de ecran, cu atât mai mult cu cât a fost filmat la Sibiu, pe strada Turnului și într-un sat din Mărginime.

VIDEO – Reclama Mercedes filmată pe strada Turnului la Sibiu. Povestea este impresionantă! VIDEO – Reclama Mercedes filmată pe strada Turnului la Sibiu. Povestea este impresionantă!

Strada Turnului a fost transformată complet în timpul filmărilor. Strada a fost transformată într-una de pământ, au fost aduse animale, iar vestimentația actorilor a fost exact ca cea de la 1800. În video apar actori străini selectați de producători, dar și sibieni obișnuiți și actori de la Teatrul Radu Stanca.

VEZI AICI POZE DE LA FILMĂRILE DIN NOIEMBRIE 

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. Interesanta reclama. O nedumerire am totusi…era neaparat ca preotul sa iasa din toaleta? Pe bune? Elogiem femeia din umbra Mercedes, inteleg. Era greu sa respectam si figura preotului? Putea iesi din biserica dupa mine, dar cum sa apara bisrica intr o reclama? Peste cativa ani il vor prezenta fara vesminte…