primăvară în toată regula în românia - anunțul meteorologilor
FOTO arhivă

Vine primăvara cu adevărat la Sibiu, dar și în restul României. Temperaturile se mențin calde în următoarele săptămâni, anunță meteorologii. Până în 14 martie, mercurul din termometre va arăta o ușoară răcire, însă apoi, până în 17 martie, se va încălzi simțitor.

Vremea în Transilvania
Maximele termice vor scădea ușor și treptat și vor ajunge la medii 8…9 grade în perioada 12 – 15 martie, după care este posibilă o nouă creștere ușoară a acestora.
Media temperaturilor minime va fi cuprinsă în general între -2 și 0 grade, exceptând nopțile din perioada 8 – 12 martie, când va fi de 1…2 grade. Temporar vor fi precipitații în perioada 9 – 17 martie.

Vremea în Crișana
Temperaturile maxime vor scădea ușor și treptat și vor ajunge la medii de 10 grade în perioada 12 – 15 martie, după care este posibilă o nouă creștere ușoară a acestora. Media temperaturilor minime va fi cuprinsă în general între 0 și 4 grade, exceptând nopțile de 8 și 9 martie, când va fi mai ridicată, spre 6…7 grade. Temporar vor fi precipitații în perioada 8 – 17 martie.

Vremea în Banat
Va urma un proces de încălzire, astfel încât în ziua de 8 martie va fi deosebit de caldă, cu maxime, în medie regională, de 19…20 de grade. Apoi temperaturile maxime vor scădea ușor și treptat și vor ajunge la medii de 10…11 grade în perioada 12 – 14 martie, dar după data de 15 martie este posibilă o nouă încălzire ușoară. Media temperaturilor minime va fi cuprinsă în general între 1 și 4 grade, exceptând nopțile din intervalul 8 – 10 martie, când va fi mai ridicată, de 5…7 grade.

Vremea în Maramureș
Media regională a temperaturilor minime se va situa în jurul valorii de 0 grade, dar și nopțile din perioada 8 – 12 martie, când media lor va fi de 2…4 grade. Se vor semnala precipitații temporar și în perioada 8 – 17 martie.

Vremea în Moldova
Media temperaturilor minime va fi cuprinsă între -2 și 2 grade, exceptând nopțile din perioada 8 – 12 martie, când se va situa în jurul valorii de 4 grade. Vor fi precipitații slabe în intervalul 11 – 17 martie.

Vremea în Dobrogea
Media temperaturilor minime va fi cuprinsă în general între 2 și 4 grade, exceptând nopțile din perioada 8 – 12 martie, când media lor se va situa în jurul valorii de 6 grade. Temporar vor fi precipitații slabe în intervalul 11 – 17 martie.

Meteo în Muntenia
Maximele termice vor scădea ușor și treptat și vor ajunge la medii 12 grade în perioada 12 – 15 martie, după care este posibilă o nouă creștere ușoară a acestora. Media temperaturilor minime va fi cuprinsă între -2 și 2 grade, exceptând nopțile din perioada 8 – 12 martie, când media lor se va situa în jurul valorii de 4 grade. Temporar vor fi precipitații slabe în perioada 11 – 17 martie

Prognoza meteo în Oltenia
Media temperaturilor minime va fi cuprinsă în general între 0 și 2 grade, exceptând nopțile din perioada 8 – 12 martie, când media lor se va situa în jurul valorii de 4 grade. Temporar vor fi precipitații slabe pe parcursul celei de-a două săptămâni, pe arii mai extinse în intervalul 11 – 13 martie.

Prognoza meteo la munte
Vremea se va încălzi și va deveni caldă în perioada 7 – 9 martie, când se vor înregistra maxime medii de 7…10 grade. Apoi maximele termice vor scădea ușor și treptat și vor ajunge la medii 0…2 grade în perioada 12 – 17 martie. Temporar se vor semnala precipitații în perioada 9 – 17 martie, pe arii mai extinse în zilele de 11, 12 și 13 martie, potrivit ANM.

Ultima oră

Comentariul meu