foto vinurile și gastronomia din sibiu, promovate la târgul de turism de la berlin

Bogdan Trif, Ministrul Turismului, împreună cu celebrul tenismen Ilie Năstase și cu maestrul naiului, Nicolae Voiculeț, ambasadori ai turismului românesc, au deschis Seara Românească, eveniment organizat de Ministerul Turismului, la standul României de la ITB Berlin, unul dintre cele mai mari târguri de profil din lume.

Turismul viticol a fost în centrul atenției în cadrul Serii Românești, unde au fost prezentate vinuri din mai multe regiuni ale țării, inclusiv din zona Sibiului, domeniul viticol Apold. La standul Ministerului Turismului un somelier a prezentat poveștile din spatele vinurilor reprezentative pentru țara noastră. În plus, gastronomia tradițională a completat experiența autentic românească de la standul României.foto vinurile și gastronomia din sibiu, promovate la târgul de turism de la berlinDegustarea de vinuri a fost acompaniată de maestrul Nicolae Voiculeț care a adus plus valoare serii românești prin cântecele tradiționale interpretate la nai.
Ilie Năstase a dat autografe vizitatorilor care au ținut să fie aproape de numărul unu mondial din tenis. Celebrul sportiv i-a invitat pe turiștii germani să vină în țara noastră pentru a se bucura de experiențe autentice.
„I-am invitat și pe cei din consorțiul Sibiu Regiune Gastronomică, aici la standul nostru, așa că vor avea şi ei un moment special de prezentare a gastronomiei zonei. Mă bucur că Sibiul este în atenția turiștilor din întreaga lume prin intermediul celui mai mare eveniment de turism din Europa, ITB Berlin. Acțiunile de acest gen vor continua în acest an, iar Sibiul va fi promovat la nivel internațional cu toate formele de turism, gastronomic, cultural, de aventură și de sănătate”, a declarat ministrul Turismului, Bogdan Trif.foto vinurile și gastronomia din sibiu, promovate la târgul de turism de la berlin
Ministerul Turismului a pus la dispoziție gratuit standul celor 46 de coexpozanți care au prezentat oferta turistică a țării noastre. Agenții de turism, Consilii Județene și alți operatori economici din domeniu au contribuit la promovarea României ca destinație turistică.

Ultima oră

Comentariul meu