video miriuță după ce a aflat că lucrările la stadionul municipal vor întârzia din nou - ”nu mă mai surprinde nimic”

Vasile Miriuță s-a resemnat că FC Hermannstadt va juca cel mai probabil și toate meciurile de acasă în play-out la Pitești. Antrenorul sibienilor nu a fost surprins de faptul că cei de la Construcții SA, vor din nou o amânare a termenului de finalizare a lucrărilor de la stadionul Municipal (DETALII AICI).

Sibienii au parte în continuare de vești proaste, după ce zilele trecute s-a anunțat că termenul de finalizare a stadionului o să fie cel  mai probabil prelungit până la începutul lunii mai. Astfel, FC Hermannstadt este nevoită să joace meciurile pe terenul din Pitești. ”Ce să mai zic.. de stadion întrebați pe șefii mei. Nu mă mai surprinde nimic. Mi-am dorit și eu, și băieții să jucăm la Sibiu. Vom juca toate meciurile în deplasare, fără suporterii noștri.”

CITIȚI ȘI: Constructorul de la stadionul Municipal a cerut o nouă prelungire a termenului lucrărilor. Fodor: Nu suntem mulțumiți!

”Țin să le mulțumesc acestor băieți minunați, care ne susține peste tot și ne opresc pe drum după fiecare meci”, a mai spus acesta.

Ultima oră

Comentariul meu