s-a scos la licitație execuția lotului patru al autostrăzii sibiu – pitești

După ce a anunțat că s-a stabilit constructorul primului lot al autostrăzii Sibiu – Pitești (detalii aici), CNAIR a transmis că tot miercuri a fost lansată și licitația pentru proiectarea și execuția lotului patru, respectiv cel dintre Tigveni și Curtea de Argeș.

CNAIR SA a transmis spre publicare în cadrul platformei SICAP anunțul de participare aferent procedurii de atribuire a contractului „Proiectare și execuție Autostrada Sibiu – Pitești, Secțiunea 4: Tigveni – Curtea de Argeș”.
Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și execuția lucrărilor pentru construcția Autostrăzii Sibiu – Pitești, Secțiunea 4: Tigveni – Curtea de Argeș (km 81+900 – km 91+761) în lungime de 9,86 km, din care 1,35 km aferenți tunelul Momaia.
Valoarea estimată a procedurii de atribuire este de 2.000.162.437,00 Lei fără TVA.
În conformitate cu prevederile contractuale, durata de realizare a acestui contract este de 60 luni, din care 16 luni pentru activitatea de proiectare și 44 luni pentru execuția lucrărilor.
Perioada de garanție a lucrărilor va fi de minim 5 ani, aceasta putând fi majorată de ofertanți până la maxim 10 ani.
CITIȚI ȘI: A fost desemnat constructorul care face lotul unu al autostrăzii Sibiu – Pitești. Este vorba de sectorul Șelimbăr – Boița
Termenul limita de depunere al ofertelor a fost stabilit pentru data de 14 mai 2019.
Reaminitim că CNAIR a anunțat tot miercuri că a finalizat evaluarea ofertelor pentru primul lot al autostrăzii Sibiu – Pitești și a desemnat constructorul pentru cei 14 kilometri ai sectorului Șelimbăr – Boița – DETALII AICI.

Ultima oră

Comentariul meu