fleșeriu după victoria lui csu la cluj - ’’o dedicăm lui radu moșoaie. știm că de acolo de sus ne susține’’
FOTO - CSU Fans

Antrenorul lui CSU Sibiu a ținut să spună după frumoasa victorie de la Cluj, în derbi de Ardeal, că succesul a fost dedicat tânărului Radu Mușoaie, cel care a plecat prea repede dintre noi, luna trecută.

CSU Sibiu și-a consolidat prima poziție în clasamentul Ligii Naționale de Baschet după succesul la limită, scor 89-88 (22-28, 27-11, 18-27, 22-22), în deplasare la U BT Cluj Napoca.
”A fost o victorie frumoasă pe care o dedicăm lui Radu Mușoaie, unul dintre cei mai dedicați și apropiați suporteri ai echipei noastre, de care ne-am despărțit mult prea devreme. Știm că, de acolo sus, ne susține, așa cum ar fi făcut-o și astăzi, probabil, din tribună, strigând din tot sufletul ”Nu cedăm!”. A fost un meci frumos, cum am spus. S-au făcut multe greșeli, de ambele părți, iar pentru ei cred că a fost dificil să joace fără pivoți. Noi am vrut să facem un meci bun. Nu am fost senzațional de spectaculoși, am făcut mult prea multe greșeli, dar poate este normal după 3 săptămâni în care nu am jucat meciuri oficiale. Sunt mulțumit că am reușit să câștigăm. Este un pas important pentru noi și ne va fi greu să păstrăm locul 1, dar avem un avantaj aici. Sper ca sorții să ne facă anul acesta să ne întâlnim în finală, pentru că sunt două săli frumoase care vor fi umplute de fiecare dată”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Sibiu.
După meciul de la Cluj, BC CSU Sibiu va juca, pe teren propriu, cu SCM Timișoara, sâmbătă, 9 martie, de la ora 17:15. Biletele pentru această partidă s-au pus în vânzare pe www.bc-csusibiu.ro/bilete dar și pe www.kompostor.ro

Ultima oră

Comentariul meu