video - summit-ul blochează toată zona centrală a sibiului - străzi și parcări închise

SUMMIT-ul UE de la Sibiu va bloca pentru o săptămână toată zona centrală a orașului. Surse din organizare au declarat pentru Ora de Sibiu că în săptămâna 6-10 mai străzile adiacente Pieței Mari vor fi închise, inclusiv parcarea de lângă Teatrul Radu Stanca. 

Strada Centumvirilor, Tribunei, Mitropoliei, Xenopol, Cetății, Lazăr, Magheru, Avram Iancu, Ocnei de la intersecția cu 9 mai sunt străzile pe care nu se va circula cu cel puțin o săptămână înaintea SUMMIT-ului de la Sibiu. Parcarea 90 va fi și ea închisă, iar surse au declarat că este foarte posibil ca și accesul în parcarea teatrului să fie restricționat.

Primarul Astrid Fodor a declarat că nici turiștii nu vor fi lăsați să intre în zona centrală în perioada adunării de la Sibiu. ”Accesul turiștilor va fi restricționat și el, în zona centrală vor intra doar cei cu acreditări și cei care participă la SUMMIT. Absolut toate detaliile se vor stabili în data de 28 martie, când la Sibiu vor veni antemergătorii tuturor delegațiilor și atunci vom trage linie și vom vedea exact ce se închide, pe ce perioadă”

Restaurantele și cafenelele din zona centrală vor rămâne deschise în perioada SUMMIT-ului, dar terasele vor fi închise.

 

 

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu