video primarul astrid fodor - rog părinții să fie înțelegători în privința închiderii școlilor de summit
FOTO arhivă

Școlile, liceele și grădinițele din Sibiu s-a stabilit deja că vor fi închise în săptămâna 6- 10 mai, atunci când la Sibiu va avea loc SUMMIT-ul UE. Dar, cine a venit cu această cerere încă nu se știe exact. Primarul Astrid Fodor cere însă părinților să fie înțelegători în privința acestei decizii, care spune ea, ajută Sibiul în acea perioadă.

Primarul Astrid Fodor spune că inițial ea a fost cea care inițial a propus închiderea școlilor. ”M-am gândit că ar fi bine ca școlile să fie închise în zilele de 8 și 9 mai, cu o zi înaintea SUMMIT-ului și în ziua întâlnirilor. Am propusu asta inspectorului șef al IPJ, gândindu-mă că oricum va fi multă tevatură prin oraș. Dar, apoi, în urma unei discuții extinse, și cu Prefectura, s-a stabilit ca unitățile de învățământ să fie închise toată săptămâna. Cred că este indicat până la urmă să fie așa, având în vedere că avem și învățământ în două schimburi, traficul ar fi fost mult mai aglomerat astfel”, spune primarul.

Astrid Fodor cere înțelegere din partea părinților care vor fi nevoiți ca timp de o săptămână să țină copiii acasă. ”Eu sunt sigură că vor găsi o soluție pentru copii. Este o măsură necesară și sper să fie înțelegători”

 

 

Ultima oră

Comentariul meu