video foto sibiul are o nouă casă de căsătorii - imobilul din piața mică a fost complet reabilitat

Primarul Sibiului, Astrid Fodor, a dezvăluit, marți, într-o conferință de presă care este noua față a Casei Căsătoriilor. Noul se sediu este situat în Piața Mică, nr. 22, clădirea fiind un monument istoric construit în secolul 14.

video foto sibiul are o nouă casă de căsătorii - imobilul din piața mică a fost complet reabilitat

Primele căsătorii vor fi oficiate în noul sediul chiar din această primăvară. Cel mai probabil, tinerii îndrăgostiți vor putea face pasul cel mare în această locație după Summit-ul din luna mai.
Primarul Astrid Fodor se declară mulțumită de proiect. „Sunt foarte mulțumită de ce a ieșit. Vedeți cum arată față de Piața Mică, nr 25”, spune Fodor.

video foto sibiul are o nouă casă de căsătorii - imobilul din piața mică a fost complet reabilitatÎn clădire există două încăperi unde se vor oficia căsătoriile, una la etaj, alta la parter, alte săli în care tinerii își pot trat oaspeții, dar și câteva grădini puse la dispoziția tinerilor, mai ales pentru poze.

video foto sibiul are o nouă casă de căsătorii - imobilul din piața mică a fost complet reabilitatClădirea a fost construită încă din secolul al XIV-lea, fiind restaurată în totalitate.
„Unele uși sunt cele originale, au fost doar restaurate. Ferestrele au fost și ele restaurate, și nu înlocuite. Am încercam să păstrăm maxim din ce am găsit aici. Am reușit să păstrăm și restaurăm interiorul, am pus în valoare toate picturile care au putut fi recuperate”, spune Sorin Letiu, reprezentant SC EURAS SRL din Satu Mare.

video foto sibiul are o nouă casă de căsătorii - imobilul din piața mică a fost complet reabilitatÎn acest moment, primarul Fodor spune că mai rămâne de achiziționat mobilierul, asta însă după ce va fi aprobat bugetul.

Tinerii se vor putea căsători și sâmbăta la noua Casă a Căsătoriilor.

Ultima oră

Comentariul meu