video constructorul de la stadionul municipal a cerut o nouă prelungire a termenului lucrărilor. fodor: nu suntem mulțumiți!

Lucrările la stadionul Municipal sunt tărăgănate și tărăgănate de luni de zile. SC Construcții SA, firma care ar fi trebuit să modernizeze stadionul a cerut o nouă amânare peste data de 15 martie, pentru finalizarea lucrărilor. Chiar dacă este evident că nu se respectă contractul, primarul Astrid Fodor spune că rezilierea contractului nu este cea mai bună soluție.

Primarul Astrid Fodor a anunțat că lucrările la stadionul municipal nu vor fi finalizate în data de 15 martie, cel mai recent termen cerut de firma constructoare. Aceasta a cerut din nou o amânare de câteva săptămâni. ”Așa lucrează ei. Cer amânări peste amânări. Noi aplicăm sancțiunile prevăzute în contract, ei plătesc penalizări pentru fiecare zi de amânare, li se retrag sumele din facturi. Dar asta văd că nu îi împiedică”, spune primarul Fodor.video constructorul de la stadionul municipal a cerut o nouă prelungire a termenului lucrărilor. fodor: nu suntem mulțumiți!

Astrid Fodor spune că rezilierea contractului cu SC Construcții SA nu este o soluție. ”Rezilierea nu o luăm în calcul pentru că ei vor deschide apoi proces, nu pentru că au șanse de câștig, dar pentru a încurca alți constructori. Apoi va trebui reluată procedura, e complicat. Contractul ăsta o să se termine și doamne ajută!”

Pe de altă parte însă, primarul Fodor spune că până la încheierea campionatului echipa sibiană va putea juca totuși pe teren propriu. ”Vom porni procedura de achiziție pentru gazon și atunci se va putea juca. Asta se va întâmpla zilele următoare, iar până la încheierea campionatului se va putea juca aici”, să asigurări Astrid Fodor.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Am doua curiozitati:
    – In tot acest timp, Primaria Sibiu a platit constructorul ? Daca “DA” mi se pare o imbecilitate…la cum au lucrat, cei de la Constructii ar trebui sa-l faca pro-bono.
    – legat de “Vom porni procedura de achiziție pentru gazon și atunci se va putea juca. Asta se va întâmpla zilele următoare, iar până la încheierea campionatului se va putea juca aici”… acum aflam ca trebuie schimbat si gazonul…si probabil nu montat ca in tarile “dezvoltate” ci insamantat si asteptat sa creasca. D-na primar stie cand se termina campionatul de isi permite sa sustina ca se va putea juca pana la finalul campionatului? Poate dansa crede ca tine vreo 3-4 ani un campionat. Sa ii spuna cineva cum stau lucrurile…
    Penibil