video - astrid fodor pune tunurile pe sc construcții sa - ”avem probleme la toate lucrările cu ei, nu doar la stadion!”
FOTO arhivă

Modernizarea stadionului Municipiului Sibiu stă pe loc din cauza firmei care a câștigat lucrările- SC Construcții SA. Firma  nu a respectat niciunul dintre termenele prevăzute până acum pentru finalizare și se pare că este o practică uzuală a companiei. Câștigă contracte cu Primăria Sibiu, dar de onorat le onorează cu foarte mari întârzieri.

Primarul Sibiului este nemulțumit de colaborarea cu SC Construcții SA. ”Avem probleme la absolut toate contractele încheiate cu SC Construcții SA. Amânările se întâmplă în toate contractele, nu doar la stadion. Vă amintesc cu ce întârziere s-au terminat lucrările la sediul de pe strada Turismului, la care tot ei au lucrat. Directorul nostru tehnic poartă discuții de ore întregi cu ei. Se promit lucruri, dar de a doua zi nu se schimbă nimic”, spune Astrid Fodor.

SC Construcții SA a câștigat nenumărate licitații pentru lucrări ale Primăriei Sibiu. Dar, deși sunt cunoscuți că nu respectă contractele nu se poate face nimic. ”Aici vorbim despre participarea la licitații. Legislația este națională și noi nu putem interzice participarea lor. Ne dorim succes, pentru că au câștigat și lucrările la Liceul de Artă și modernizările de la Lacul lui Binder”, a spus Astrid Fodor.

 

Ultima oră

Comentariul meu