brașovean beat și fără permis arestat la sibiu după ce a lovit cu mașina un copil de 14 ani
FOTO - ARHIVĂ

Accidentul s-a petrecut în 4 februarie, dar șoferul a fost reținut pe 4 martie. Acesta nu avea nici permis de conducere și era și băut.

În continuarea cercetărilor privind circumstanțele producerii unui accident rutier, la data de 4 martie, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au reținut 24 de ore pe bază de ordonanță un bărbat cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.
În fapt, în urmă cu o lună, la data de 4 februarie, bărbatul, în vârstă de 35 de ani, din județul Brașov, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Viile Sibiului, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi și a acroșat un copil în vârstă de 14 ani, aflat pe trotuar. În urma evenimentului, minorul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
Efectuând verificări privindu-l pe bărbatul care a condus, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere, iar la testarea alcoolscopică a prezentat un rezultat de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În urma administrării probatoriului, la data de 4 martie a.c., polițiștii rutieri au emis ordonanță de reținere pe numele bărbatului, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.
Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu. foto – arhiva

Ultima oră

Comentariul meu