foto fosta iubită a lui mădălin voicu își reface viața alături de un bărbat din sibiu

Pictorița Carmen Olteanu, fosta iubită a celebrului Mădălin Voicu își reface viața după despărțirea de politicianul artist. Click.ro a publicat o serie de fotografii în care Carmen Olteanu apare alături de un domn cam de aceeași vârstă cu ea, și care este sibian.

Carmen Olteanu și Mădălin Voicu s-au separat în urmă cu doi ani. Au împreună doi băieți- Ştefan (9 ani) şi Ion (7 ani).

Săptămâna trecută, la orele prânzului, pictorițași noul ei iubit şi-au dat întâlnire la Piaţa Presei Libere din București. Misteriosul domn a sosit la volanul unui BMW cu numere de Sibiu, iar Carmen a coborât din Mercedes-ul ei negru.

foto fosta iubită a lui mădălin voicu își reface viața alături de un bărbat din sibiu foto fosta iubită a lui mădălin voicu își reface viața alături de un bărbat din sibiu

S-au salutat, s-au îmbrăţişat, apoi au plecat la plimbare prin Parcul Herăstrău. După gesturile lor, se pare că sunt la început de relaţie, iar noul iubit cu siguranţă a venit special din Sibiu în ziua respectivă, doar să o vadă pe ea. Nu s-au aruncat la gesturi mari din prima, ci au vorbit, şi-au zâmbit ştrengăreşte şi s-au ţinut de mânuţe ca doi adolescenţi luaţi de fiorul amorului.

foto fosta iubită a lui mădălin voicu își reface viața alături de un bărbat din sibiu

După câteva zeci de minute, Carmen Olteanu şi partenereul ei s-au oprit pentru a savura o cafea la un restaurant celebru din zonă. Au mai petrecut acolo o oră, apoi s-au îndreptat fiecare spre maşina lui. În parcare, celor doi le-a venit destul de greu să se despartă, aşa că au mai zăbovit câteva minute până să îşi spună ”pe curând”. Bărbatul şi-a făcut curaj şi a sărutat-o tandru pe frumoasa pictoriţă. Aceasta i-a zâmbit senzual, apoi s-a urcat în autoturism şi a plecat spre casă, în timp ce sibianul a luat direcţia DN1, spre casă.

 

Ultima oră

Comentariul meu