update filmul scandalului de la alămor - tânărul lovit cu o sapă în cap povestește ce s-a întâmplat

Scene desprinse parcă dintr-un film de groază la Alămor. Un tânăr a fost lovit cu o sapă în cap, iar un altul a fost călcat cu mașina de un șofer beat. Unul dintre ei are nevoie acum de recuperare, astfel că este încă internat în spital.

UPDATE
Alex, o altă victimă, ne-a contactat pe Facebook-ul Ora de Sibiu, unde ne-a mărturist că în noaptea de sâmbătă spre duminică au avut parte cu toții de o sperietură groaznică. Solomon Ioan, suspectul principal, este cel care a început scandalul.
„Totul a început când a venit Solomon. S-a pus cu noi la masă și am petrecut așa cum o făceam și până să vină el. La un moment dat, fiindcă băuse prea mult, acesta a început să îi agreseze pe prietenii mei care dormeau, pe motiv că de ce nu vor să bea împreună cu el. Atunci a început să-I lovească. Am încercat să liniștim spiritele, dar a fost în zadar. (…) a început să dea telefoane, să își sune prietenii să vină să-l ajute să ne bată”, spune Alex, victimă în scandalul de la Alămor.
În acel moment, tinerii s-au speriat și au încercat să fugă, astfel că au plecat din casă, în încercarea de a părăsi localitatea.
„Am scos mașina din curte și până să plecă a mers să ia furci și sape… el și încă un băiat, Solomon Vasile. Atunci s-au năpustit asupra noastră. Eu și un prieten ne-am adăpostit în mașină, însă au început să dea cu furcile în mașină, așa că am încercat să ne îndepărtăm cam 100 de metri ca să evităm distrugerile… După ce am oprit eu mașina, am auzit un motor turat. Venea înspre noi, așa că ne-am dat jos și am încercat să îl evităm să nu ne lovească. Și atunci a tras brusc de volan și l-a lovit pe prietenul meu care se afla la doar cinci metri de mine. În același timp, prietenul lui îl lovea cu sapa în cap pe Cătălin, prietenul meu”, mai spune Alex pentru Ora de Sibiu.
Băiatul povestește că s-a simțit fără apărare și mărturisește că s-a salvat doar fiindcă a putut să se adăpostească în mașină.

Știrea inițială
Tânărul de 19 ani implicat în bătaia de la Alămor a povestit, pentru Ora de Sibiu, ce s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică de fapt.
„Eu și câțiva prieteni de ai mei ne-am dus la un chef. Eram zece oameni în total. La un moment dat, înspre dimineață, alți patru băieți au venit la noi și ne-au luat la bătaie. Mie mi-a dat unul cu o sapă în cap. M-am dus la 5 dimineața la spital”, povestește Cătălin.
Tânărul spune că nu este vorba despre vreun scandal mai vechi. Nu îi cunoștea pe niciunul dintre bătăuși. Aceștia erau beți și s-au năpustit asupra lor.
„A fost prima oară când m-am dus la Alămor și sigur și ultima. Nu știu de ce ne-au luat la bătaie”, mai spune Cătălin.
În urma scandalului, trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Doi dintre ei au fost externați și trimiși acasă cu recomandări, iar băiatul de 19 ani este nevoit să rămână încă trei zile la spital. CITEȘTE AICI MAI MULTE DESPRE STAREA LUI CĂTĂLIN.

Ultima oră

Comentariul meu