Ce se alege de viitorul copiilor noștri? - Discuție despre cum sunt influențați de viața modernă

Trăim într-o lume nebună. O spunem mereu, în comparație cu experiențele de acum 20- 30 de ani. La fel, observăm o foarte mare diferență între generațiile de acum 30 de ani și cele de acum. Diferență în ceea ce privește viziunea asupra vieții, scopul ei, abordarea și felul în care este trăită. A fost bine atunci, este bine acum?

Dar, indiferent dacă tinerii de acum se adaptează vieții moderne, felul în care o fac nu dă mari speranțe pentru viitor. Se lasă pradă tehnologiei, gândesc din ce în ce mai puțin din acest motiv, pentru că gadget-urile o fac pentru ei. Citesc spre deloc, nu au perspective. Marea majoritate. Iar cei care însă fac ceva pentru viitorul lor poate nu sunt suficient de mulți pentru a-i ”trage„ și pe ceilalți după ei. Ce se întâmplă în acest caz cu ei ca indivizi și cu noi ca societate?

Încercăm să aflăm cum se poate repara ceva, împreună cu psihologul Eduard Puiu. De la ora 19 discuția începe pe paginile de Facebook Ora de Sibiu, Ora de Mediaș, Ora de Șelimbăr și psiholog Eduard Puiu.

Ultima oră

Comentariul meu