acțiune caritabilă pentru copiii cu deficiențe neurolocomotorii la sibiu

Asociația Copil Unicat organizează o licitație pe pagina de Facebook pentru ajutorarea copiilor cu dizabilități neurolocomotorii. Se pot cumpăra torturi, obiecte semnate de jucătorii CSU și accesorii pentru doamne.

Asociația Copil Unicat se ocupă cu ajutorarea copiilor cu deficiențe locomotorii. ”Sprijinim acești copii cu sfaturi, le explicăm cum să obțină sponsorizări pentru operațiile de care au nevoie, le punem la dispoziție contractele. Sunt copii care au nevoie de orteze sau de intervenții în străinătate. Îi ajutăm cu bani pe cei care au nevoie, cu logistică…”, spune Ana Dinu, președintele Asociației.

Una din modalitățile prin are Asociația strânge bani este organizarea unei licitații. Prima parte a ei s-a încheiat, iar a doua durează până în 7 martie. ”Scoatem la licitație obiecte semnate de echipa CSU, o geantă de piele pentru doamne, torturi, aranjamente din flori de hârtie. Cine dorește să le cumpere lasă un comentariu pe pagina noastră de Facebook, la pozele cu obiectele, cu suma pe care e dispus să o dea. Licitația se va încheia în data de 7 martie la ora 12, iar câștigător va fi cel care a oferit mai mult pentru produsul respectiv”, spune Ana Dinu.

Banii strânși astfel vor fi direcționați către un caz urgent, dacă va apărea ala ceva, dacă nu pentru diferite terapii pentru copiii cu probleme.

Ultima oră

Comentariul meu