primul weekend de primăvară la sibiu - evenimente și petreceri de top în oraș și la păltiniș

Oficial e primăvară. Începe primul weekend din acest sezon, așa că trebuie sărbătorit așa cum se cuvine. Sunt evenimente pentru toată lumea programate la Sibiu, nimeni nu e lăsat pe dinafară. Pregătiți-vă agenda și haideți al distracție!

Primul eveniment al primăverii are loc unde altundeva decât în Cotton Pub by Night. Vineri seara Ruky Deejay va urca la platane, iar mărțișoarele lui vor fi evident mixajele super tari.

Sâmbătă urmează încă o seară super tare la Cotton, iar responsabil pentru asta va fi DJ Alexander Augustin. Așadar, două seri memorabile la început de martie care se petrec la o masă rezervată în Cotton la telefon 0752 268 866.

primul weekend de primăvară la sibiu - evenimente și petreceri de top în oraș și la păltiniș

Un carnaval la început de primăvară este obligatoriu. Vineri va avea loc unul în Sala Mare Turnişor – Sibiu, str. Livezii nr. 55, organziat de Asociaţia Diakoniewerk International prin Centrul Ocupaţional pentru Persoane cu Dizabilităţi . Poate participa oricine are chef de distracție, iar detalii se găsesc aici.

La Teatrul Gong începe un nou modul de circ și un nou atelier de creație în limba germană. Sunt activități captivante pentru cei mici, despre care se găsesc detalii aici.

Omul cel bun din Sîciuan” dupa B. Brecht se va juca vineri seara la Teatrul Radu Stanca, de la ora 19. Durează o oră și 45 de minute, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

Atelierul de Meșterilit este pregătit pentru copiii care vor veni la Teatrul Gong sâmbătă dimineața de la ora 10 și 12. Copiii între 6 și 10 ani petrec aici o oră și 30 de minute, iar un bilet pentru acces costă 14 lei.

Iubitorii teatrului vor putea vedea ”Cerere în căsătorie” de A. P. Cehov, la Teatrul Radu Stanca. Va începe sâmbătă la ora 19. Piesa “Cerere în casatorie” de Cehov este un studiu dramatic despre oamenii singuri care nu si-au gasit jumatatea, oameni care sunt confuzi, care nu-si mai gasesc locul si echilibrul. Singura lor dorinta este de a-si trai viata alaturi de cineva, de a se implica serios emotional într-o relatie. Dar piedica în calea fericirii lor este însasi natura lor, felul lor de-a fi. Durează puțin peste o oră, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

Aventurile lui Pinocchio” îi aduce pe cei mici duminică, la Teatrul Gong. Va începe la ora 11, și este un spectacol recomandat celor peste 3 ani. Prețul unui bilet este de 9 lei, iar detalii se găsesc aici. 

primul weekend de primăvară la sibiu - evenimente și petreceri de top în oraș și la păltiniș

Târgul Cărților la 1 leu revine duminică de la ora 11. Adresa este strada Teliuc nr 8 in cartier Lazaret, iar târgul se va ține indiferent de vreme.

Bikini Race, cel mai așteptat concurs al iernii va avea loc duminică la Arena Platoș. Domnișoarele sumar îmbrăcate vor concura pentru o excursie la schi în Franța. Detalii aici. 

primul weekend de primăvară la sibiu - evenimente și petreceri de top în oraș și la păltiniș

Balul” după o idee Theatre de Campagnol, în regia lui Alexandru Nica încheie seria evenimentelor de weekend. Spectacolul se va juca duminică, la Teatrul Radu Stanca, de la ora 19. Durează o oră și 40 de minute, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

 

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu