foto un bărbat a scandat împotriva magistraților la sibiu: „securiștilor!” - jandarmeria nu i-a făcut nimic

„Magistrații sunt securiști” acesta a fost mesajul unui sibian care s-a oprit la protestul ce are loc în fața Tribunalului și Judecătoriei de pe Dumbrăvii. Jandarmii aflați în zonă nu i-au făcut nimic.

O situație neașteptată a avut loc, vineri, la protestul magistraților. Un sibian, venit cu bicicleta în mijlocul mulțimii, a început să strige contra acestora: „magistrații sunt securiști”.
Prin gestul făcut, omul s-a declarat, practic, împotriva protestului magistraților. Jandarmii aflați la fața locului l-au luat din zonă pe bărbat pentru discuții.

„Jandarmii au purtat o discuție cu persoana respectivă, aducându-i la cunoștință că se desfăsoară un protest al magistraților. Deoarece bărbatul a avut un comportament adecvat si a fost cooperant, nu s-a impus aplicarea niciunei sancțiuni”, spune Floriana Picioiu, purtător de cuvânt al  Jandarmeriei Sibiu.

Protestul are loc vineri, începând cu ora 12. Magistrații, cărora li s-au alăturat peste 100 de protestatari din Sibiu, sunt nemulțumiți de modificările aduse legilor justiției.

Ultima oră

Comentariul meu