brânză „de la noi din sibiu” cum nu găsești în toată țara - afacere moștenită din tată în fiu

Micile afaceri au posibilitatea să prospere la Carrefour. La standurile semnalizate prin sloganul „De la noi din Sibiu”, clienții pot cumpăra bunătățuri alese de cea mai bună calitate.

Carrefour, unul dintre cei mai importanți retaileri de pe piața sibiană a dezvoltat o campanie ce se bucură de un real succes, dar și de popularitate crescută în rândul cumpărătorilor. Sunt deja mulți producători din întreg județul Sibiu care au standuri cu produse de calitate.
CITIȚI ȘI: Fructe, ciuperci, brânză și mezeluri ”De la noi din Sibiu” – În Carrefour la Shopping City Sibiu

brânză „de la noi din sibiu” cum nu găsești în toată țara - afacere moștenită din tată în fiu

Cea mai bună brânză ”Made in Sibiu” vine de la Sadu
Aici „și-a făcut casă” un sibian, Ivan Ioan. El aduce cea mai bună brânză de la Sadu, pentru cele mai rafinate gusturi, acolo unde are o mulțime de oi și vaci. „N-aș putea spune câte oi și vaci am… Nu am spus nimănui niciodată. Acesta e secretul meu”, spune Ioan.

VEZI ȘI: Intră în marea gașcă Carrefour de la Sibiu. Se fac angajări!
Afacerea de la Sadu a început cu mulți ani în urmă. Sibianul a primit „moștenire” de la bunicul său totul, iar acum producerea brânzei și comercializarea ei se transmite din tată în fiu.

brânză „de la noi din sibiu” cum nu găsești în toată țara - afacere moștenită din tată în fiu

De aproximativ șapte luni, Ioan le oferă sibienilor brânză și produse din lapte proaspete din Sadu. El spune că afacerea este extrem de profitabilă și că, mai ales în weekend-uri, clienții se înghesuie la coadă. „Merge totul foarte bine, e o afacere profitabilă. Vin foarte mulți oameni, iar asta mă bucură. Mai sunt câțiva care vin și acasă, dar și la magazinul nostru din Piața Cibin. Le oferim clienților diverse sortimente de brânză, printre care: brânză de vacă, brânză de capră, de bivoliță, caș, dar și urdă și smântână”, spune Ioan.

brânză „de la noi din sibiu” cum nu găsești în toată țara - afacere moștenită din tată în fiuÎn ceea ce privește prețurile, ele sunt următoarele: 23 de lei/kg telemea oaie, 21 de lei/kg telemea vacă, 23 de lei/kg telemea bivoliță, 23 de lei/kg telemea capra, 16 lei/kg urdă, 16 lei/kg brânză vaci, 20 lei/kg smântână și 29 lei/kg telemeaua maturată.

brânză „de la noi din sibiu” cum nu găsești în toată țara - afacere moștenită din tată în fiu

Nu mai este niciun secret faptul că brânză ca cea de la producătorii sibieni nu găsești nicăieri în țară. Tocmai de aceea, la Carrefour s-a alăturat Ivan Ioan.

brânză „de la noi din sibiu” cum nu găsești în toată țara - afacere moștenită din tată în fiuSibienii care vor să cumpere produse proaspete și de calitate o pot face acum pășind în hypermarketul Carrefour de la Shopping City Sibiu. Acolo, zeci de producători locali îi așteaptă cu bunătățuri, de înaltă calitate.

Ultima oră

Comentariul meu