amănunte despre bătaia din parcul cetății și un sibian curajos pleacă în afganistan. plus alte informații de joi

Detalii despre bătaia dintre două tinere în Parcul Cetății au ieșit la iveală joi. Dar, s-a aflat și că un jandarm sibian pleacă în Afganistan și că Primăria face niște schimbări de aspect în oraș. Iată știrile zilei de joi la Sibiu:

1- Bătăușa de la „Avram Iancu” face dezvăluiri: „Nu am bătut-o din senin. M-a jignit”

Eleva de la Liceul „Avram Iancu”, care a bătut o adolescentă de la Colegiul Pedagogic în Parcul Cetății din Sibiu face dezvăluiri uimitoare. După ce inițial a spus că nu are nimic de declarat, aceasta s-a răzgândit și a mărturisit că a agresat-o pe cealalată tânără cu un motiv și că „dacă era nevinovată nu dădea în ea”.

2- Încă un jandarm sibian a plecat în misiune în Afganistan

Încă un jandarm sibian a plecat, miercuri, într-o nouă misiune NATO, în Afganistan. Acesta al 11-lea contingent din cei 17 care vor sta în misiune preț de șase luni.

3- Indicatoare noi cu denumirea străzilor montate la Sibiu

Primăria Sibiu a început încă de anul trecut și continuă în prezent înlocuirea unor indicatoare cu denumirea străzilor din Sibiu. Inspectorii au realizat în teren o situație a plăcuțelor degradate, precum și cele necesare în zonele mai noi ale orașului, care au nevoie de o semnalizare mai bună a străzilor.

4- Direcția Fiscală se mută în noul sediu de pe strada Turismului – Aici se vor plăti taxele și impozitele locale

Direcția Fiscală Locală, serviciul public în subordinea Consiliului Local care colectează taxele și impozitele locale, se va muta din data de 11 martie în sediul de pe strada Turismului. În noul sediu, Direcția Fiscală va dispune de mai mult spațiu pentru birouri, iar la parter au fost amenajate șapte ghișee pentru relația cu publicul.

5- Băiețelul din Sibiu bolnav de SMA împlinește un an – Evoluția lui Mihai este îmbucurătoare

Mihai, băiețelul cu SMA (amiotrofie spinală- Spinal Muscular Atrophy), împlinește astăzi un an. A fost un an greu atât pentru el, cât și pentru părinții și fratele lui. Atunci când au aflat de boala lui Mihai, toți cei care îl iubesc se întrebau câte aniversări vor avea împreună. Dar iată că Mihai demonstrează încă o dată că este un luptător și că reușește să învingă și cele mai sumbre pronosticuri. La multi ani, Mihai! Uimește-ne încă 100 de ani de acum încolo!

6- FC Hermannstadt joacă ’’acasă’’ la Pitești cu Poli Iași. Miriuță: ’’Pentru noi acum începe adevăratul campionat!’’

Echipa sibiană primește vizita Politehnicii Iași, duminică, 3 martie, de la ora 17:00. Partida, contând pentru etapa a XXVI-a, ultima a sezonului regulat, se va disputa pe Stadionul ”Nicolae Dobrin” din Pitești.

Ultima oră

Comentariul meu