video - un preot învie un bărbat din morți. clipul este deja viral

Un videoclip în care un pastor din Africa de Sud pretinde că a readus la viață un bărbat mort, a devenit viral pe rețelele de socializare și totodată ținta glumelor internauților.

Un pastor din Africa de Sud care a pretins că a înviat din morţi un bărbat într-un videoclip postat pe Twitter a devenit faimos pe reţelele de socializare, unde “miracolul” său a fost vizualizat de nenumărate ori, dar a devenit şi ţinta glumelor.
Postat în weekend-ul trecut pe internet, filmuleţul – devenit rapid viral – îl înfăţişează pe pastorul Alph Lukau, de la Biserica protestantă Alleluia Ministries International, punându-şi mâinile pe corpul unui bărbat – aparent mort – aflat într-un sicriu, care capătă brusc viaţă şi sare în picioare.
În câteva ore, hashtagul #ResurrectionChallenge a inflamat Twitter-ul, utilizatorii grăbindu-se să posteze imagini ironice cu propriile lor ”învieri”, alături de capturi de ecran ale presupusului miracol al pastorului Lukau.
Alph Lukau “Miracolul” realizat de pastor a provocat, de asemenea, critici din partea companiei de pompe funebre contactate pentru a asigura funeraliile bărbatului “mort”.

“Kings and Queens Funeral Services doreşte să se distanţeze de presupusa înviere”, a scris compania într-un comunicat, în care se precizează totodată că a decis să intenteze o acţiune în justiţie pentru acest atac la adresa imaginii sale.
La rândul său, Biserica Allelulia Ministries International s-a distanţat de preot, precizând în mass-media că nu a fost vorba de o înviere din morţi.

Ultima oră

Comentariul meu