sibian reținut de poliție - a mers fără permis la volanul unei mașini cu numere false

Un bărbat de 28 de ani din Sibiu, a fost reținut marți la trei săptămâni după ce a fost prins cu o mașină cu numere false și fără permis de conducere. Poliția l-a reținut după ce acesta s-a reîntors în țară.

La data de 26 februarie a.c., polițiștii Biroului Rutier Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 28 de ani, cercetat penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.
În fapt, la data de 2 februarie a.c., în jurul orei 17,30, în municipiul Sibiu, pe strada Octavian Goga, bărbatul a fost depistat conducând fără permis, un autoturism neînmatriculat și cu număr de înmatriculare fals.
”În consecință, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, iar la data de 26 februarie, față de persoana în cauză s-a emis ordonanță de reținere 24 de ore, urmând a fi prezentată instanței cu propunere de aplicare a unei măsuri preventive.
Cercetările continuă la nivelul Biroului Rutier Sibiu”, spun cei de la IPJ Sibiu. Citiți AICI mai multe detalii despre acest caz. Foto – arhivă

Ultima oră

Comentariul meu