bătaie filmată între două liceene, accident de muncă la shopping city și primăria sibiu dată în judecată. știrile de miercuri la sibiu

Mijlocul săptămânii a fost unul agitat. Au fost proteste la Sibiu, amenințări cu judecata, accidente și bătăi filmate și postate pe internet. Iată cele mai importante știri de miercuri de la Sibiu:

1- Bătaie între două eleve de la Pedagogic și ’’Avram Iancu’’ în Parcul Cetății. ’’Te omor!’’

Două eleve s-au păruit și s-au lovit cu pumnii și picioarele în Parcul Cetății de la Sibiu. Incidentul s-a petrecut luni după amiază. Toată scena a fost filmată de alți colegi care în loc să intervină se amuzau pe seama celor două.

2- Accident de muncă la Shopping City Sibiu – Muncitor căzut de la înălțime

Un tânăr, în vârstă de 27 de ani, a fost transportat de urgență la spital, după ce s-a accidentat la muncă. Acesta a căzut de la etaj la Shopping City Sibiu.

3- Peste 100 de dascăli protestează pașnic în fața Prefecturii Sibiu

O parte dintre profesorii sibieni pichetează Prefectura. Alături de colegii lor din țară cer salarii mai mari, sporuri pe care să le încaseze întregi și condiții mai bune de muncă.

4- USR dă în judecată Primăria Sibiu ca să salveze un spaţiu verde, de mii de metri pătraţi, pe Calea Cisnădiei

Uniunea Salvaţi România (USR), filiala Sibiu cere în instanţă, ca Primăria Sibiu să anuleze o hotărâre aprobată de consilierii locali, care se referă la un teren de aproape 4.900 de metri pătraţi, fiind vorba de o zonă verde, de agrement.

5- Birț bate obrazul jucătorilor după eliminarea din Cupă – ”Sunt dezamăgit. N-am respectat competiția!”

Președintele lui FC Hermannstadt s-a arătat dezamăgit de atitudinea jucătorilor la meciul din sferturile de finală ale Cupei României, pierdut marți seară cu 2-3 în fața Viitorului lui Hagi.

Ultima oră

Comentariul meu