un sibian de 59 de ani a murit in spital, suspect de gripă
Foto Arhivă

Un sibian în vârstă de 59 de ani, suspect de gripă, a decedat în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, a precizat pentru oradesibiu.ro, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), Krisztina Gaal. Până acum au decedat din cauza gripei patru sibieni.

A murit la 59 de ani, fiind foarte bolnav

Sibianul care a decedat, fiind suspect de gripă, s-a stins din viaţă duminică, pe pat de spital. „Este vorba de un bărbat de 59 de ani, din Sibiu. A fost internat la ATI în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă cu infecţie respiratorie acută severă. I s-a recoltat probă încă de săptămâna trecută, care este în lucru. Între timp a decedat”, a explicat reprezentanta DSP Sibiu, Kristztina Gaal. Potrivit acesteia, pacientul „era cunoscut cu multiple condiţii medicale preexistente”. Bărbatul suferea de inimă, obozitate, diabet.

Numărul deceselor din cauza gripei continuă să crească

Patru sibieni au decedat sigur din cauza gripei, spun medicii, de la începutul anului şi până acum. Bărbatul de 59 de ani a decedat cu mai multe diagnostice, printre care şi suspect gripă. DSP a comunicat că în urma analizelor primite de la București, cel decedat nu avea gripă.

Ultima oră

Comentariul meu