miriuță despre fc hermannstadt - viitorul: ’’vrem calificarea în semifinalele cupei!’’

Echipa sibiană revine pe Stadionul ”Nicolae Dobrin” din Pitești pentru confruntarea cu FC Viitorul, contând pentru sferturile de finală ale Cupei României. Miriuță i-a menajat pentru acest meci pe Dâlbea, Petrescu, Mățel și Blănaru.

Întâlnirea va avea loc în marți seară, de la ora 20:00. Formația care va câștiga acest meci se va califica în semifinale. În caz de egalitate după primele 90 de minute, se vor disputa două reprize de prelungiri a câte 15 minute fiecare, iar dacă egalitatea persistă și la finalul acestora, se va trece la executarea loviturilor de departajare.
Antrenorul echipei sibiene, Vasile Miriuță, a declarat, înaintea acestui meci, că își dorește calificarea în semifinale, în încercarea ”alb-roșilor” de a egala performanța de anul trecut, când FC Hermannstadt a jucat finala Cupei României, pe ”Arena Națională” din București, pierzând în fața Universității Craiova cu scorul de 2-0. Miriuță a ales să menajeze mai mulți jucători pentru întâlnirea cu FC Viitorul.
”Ne dorim să mergem mai departe, vă dați seama! Cine nu și-ar dori o calificare în semifinalele Cupei României. Pentru noi, întâlnirea cu Viitorul vine la 3 zile după jocul de campionat de la Giurgiu, cu Astra. I-am lăsat acasă pe Dâlbea, Petrescu, Mățel și Blănaru, dar sper ca cei care vor intra în locul acestora să-și facă datoria pe deplin. Sperăm să facem un meci bun, iar la final să sărbătorim victoria și calificarea în penultimul act al Cupei României”, a declarat Miriuță.
După meciul cu FC Viitorul, sibienii se vor întoarce la Pitești pentru ultima partidă din sezonul regulat. Duminică, de la ora 17:00, FC Hermannstadt o va întâlni pe Politehnica Iași, pe Stadionul ”Nicolae Dobrin”.

Ultima oră

Comentariul meu