fc hermannstadt va juca în play-out la pitești - stadionul municipal nu e gata în 15 martie

Ceea ce oficialii clubului nu au avut curaj să spună public, a fost transmis marți seară de antrenorul Vasile Miriuță. Șansele ca FC Hermannstadt să joace în play-off pe Municipal sunt aproape nule.

Ce stadion gata în 15 martie? Nici vorbă! Vasile Miriuță a anunțat după meciul din Cupa României, că stadionul Municipal nu va fi pregătit să putem juca în play-out pe arena din Sub Arini. ’’Piteștiul este casa noastră în campionatul acesta. Vă zic eu că stăm aici până în 2 iunie. Vom sta aici și în timpul săptămânii. Îmi pare rău enorm pentru sibieni, că nu pot să vadă meciuri de liga 1. Să nu mai aud pe nimeni că visează cai verzi pe pereți.. Să facă stadionul odată, deși vă repet, în play-out casa noastră e Piteștiul. Dacă cineva îmi spune că mai e cineva într-o asemenea situație îi dau casa mea din Budapesta. Acum avem cartierul general la Pitești, n-avem ce face. Vom sta la hotel și ne vom antrena 3 zile pe săptămână la Pitești. După noi vin 10 suporteri care ne așteaptă la o benzinărie să le mulțumim. Mi-ar plăcea și mie să joc la Mediaș, că am avea 2-3000 de suporteri. E foarte greu fără ei’’, a spus antrenorul Sibiului.
’’Îi iau pe băieţi de lângă neveste, de lângă prieteni, dar trebuie să ne obişnuim să jucăm aici. Cred că suntem singura echipă din lume care joacă într-un campionat toate meciurile în deplasare’’, a mai adăugat cătrănit antreonul lui FC Hermannstadt, după 2-3 cu Viitorul Constanța în Cupa României.

Ultima oră

Comentariul meu