drum rapid de mare viteză între mândra și șelimbăr - prioritate principală a microregiunii țara făgărașului
FOTO - Fagarasul Tau

Luni la Făgăraș a fost elaborată Strategia de Dezvoltare Durabilă a Microregiunii Țara Făgărașului. La eveniment au participat primari din 33 de localități. Zece au fost din județul Sibiu, respectiv edilii din Cârțișoara, Cârța, Arpașu de Jos, Porumbacu de Jos, Racovița, Turnu Roșu, Șelimbăr, Boița, Bruiu și Roșia. Cel mai important proiect vizat este finanțarea drumului rapid de la Mândra la Șelimbăr, cu fonduri alocate Microregiunii.

Luni a fost elaborată Strategia de Dezvoltare Durabilă a Microregiunii Țara Făgărașului, document care conține un set de măsuri teritoriale, cu scopul asigurării unor condiții atractive de viață pentru populație și susținere a dezvoltării economice. Conform fagarasultau.ro, întâlnirea de lucru a avut loc la Cetatea Făgăraș și a reunit primarii din Țara Făgărașului, dar și din Sibiu, alături de reprezentanții Consiliilor Județene din Brașov și Sibiu.
Ședința de lucru a avut loc în Sala Tronului și a reunit primari din 33 de localități, dar și conducerea Consiliilor județene Brașov și Sibiu.

Drum rapid între Mândra și Șelimbăr
Strategia de dezvoltare Durabilă presupune un set de măsuri pentru dezvoltarea economică a întregului teritoriu cuprins în limitele Microregiunii și mai exact regiunea cuprinsă între fostele granițe ale județului Făgăraș. Cel mai important proiect vizat este finanțarea drumului rapid de la Mândra la Șelimbăr, cu fonduri alocate Microregiunii. Autoritatea de management să fie creată la Făgăraș, astfel că proiectele vor fi scrise și depuse la aprobare la Făgăraș, ghidurile și cele necesare să fie elaborate de această autoritate. Citește pe Ora de Șelimbăr detalii ample despre proiect – Click AICI!

Ultima oră

Comentariul meu