dn7 sibiu- pitești se surpă, dar se face drum de viteză între șelimbăr și mândra. plus multe accidente marți la sibiu
FOTO: arhivă

În ultimele zile protestele de la nivel național s-au îndreptat către justiție și modificările aduse ei. Sibiul s-a aliniat protestelor, așa că și aici magistrații se opun schimbării. Și profesorii vor protesta. Nici infrastructura sibiană nu stă prea bine

1- Drum rapid de mare viteză între Mândra și Șelimbăr – Prioritate principală a Microregiunii Țara Făgărașului

Luni la Făgăraș a fost elaborată Strategia de Dezvoltare Durabilă a Microregiunii Țara Făgărașului. La eveniment au participat primari din 33 de localități. Zece au fost din județul Sibiu, respectiv edilii din Cârțișoara, Cârța, Arpașu de Jos, Porumbacu de Jos, Racovița, Turnu Roșu, Șelimbăr, Boița, Bruiu și Roșia. Cel mai important proiect vizat este finanțarea drumului rapid de la Mândra la Șelimbăr, cu fonduri alocate Microregiunii.

2- Drumul DN7, Pitești – Sibiu o ia la vale – Crăpăturile sunt din ce în ce mai mari

Unul dintre cele mai importante drumuri de legătură între sudul României și Ardeal, riscă să se surpe. Vorbim de tronsonul de DN7, dintre Pitești și Sibiu, în zona Dealul Negru, la Dedulești.

3- Copil lovit de o mașină la Tălmaciu – Se juca în stradă

Un băiețel în vârstă de 11 ani a fost lovit de o mașină pe strada Nicolae Bălcescu din Tălmaciu. Acesta se juca pe marginea drumului și, dintr-o dată, a ieșit în stradă. Șoferul nu l-a văzut la timp.

4- Tânără din Mediaș, accident la Blăjel. A ajuns în șanț

O șoferiță de 22 de ani din Mediaș a fost implicată într-un eveniment auto marți dimineața pe DN14, la ieșire din Blăjel spre Târnăveni.

5- Tribunalul și Judecătoria Sibiu date afară din sediu de pe Dumbrăvii – Trebuie să se mute urgent

Tribunalul Sibiu a anunțat marți că situaţia imobilului în care funcţionează Tribunalul Sibiu şi Judecătoria Sibiu este una incertă. Ministerul Apărării Naţionale nu și-a dat acordul pentru prelungirea termenului de închiriere a imobilului de pe Calea Dumbrăvii.

6- Judecătoria Sibiu își suspendă activitatea o oră, de miercuri, până vineri

Judecătoria îşi suspendă activitatea timp de o oră, în următoarele trei zile. Protestul magistraților de la Judecătoria Sibiu va avea loc miercuri, joi și vineri, între orele 10.00 și 11.00. După ora 11.00, timp de un sfert de oră, protestul va fi continuat în stradă, în fața instituției, de cei de la Văvedem.

 

Ultima oră

Comentariul meu