biciclist băut lovit de o mașină la sliminic - șoferul a fugit de la fața locului
FOTO - ARHIVĂ

Un ciclist a fost rănit luni seară după ce un șofer aflat la volanul unui Golf 3 l-a acroșat pe DN14 la Slimnic. Șoferul vinovat a fugit de la locul accidentului, dar a fost identificat mai târziu de poliție.

Luni seara, în jurul orei 19,00, pe DN 14, în localitatea Slimnic, șoferul unui turism nu se asigura la efectuarea virajului la stânga și acroșează un biciclist care circula regulamentar, părăsind locul accidentului imediat după impact. În jurul orei 21,00, șoferul în cauză a fost identificat și depistat pe raza localității Slimnic. Este vorba despre un barbat în vârstă de 50 de ani, din Slimnic, care nu deține permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte autoturismul condus. Biciclistul este tot localnic, are 32 de ani, și la controlul cu aparatul etilotest rezultatul a fost de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost rănit ușor și a fost transportat la spital.
’’Pe numele șoferului va fi întocmit un un dosar de cercetare penală privind infracțiunile de vătămare corporală din culpă, conducere cu permis necorespunzator și parasirea locului accidentului fără încuviințarea politiștilor’’, spune Elena Welter de la IPJ Sibiu. Foto – arhivă

Ultima oră

Comentariul meu