doliu în marea familie csu sibiu - drum lin, radu mușoaie...
FOTO - CSU Fans

Echipa și suporterii lui CSU Sibiu deplâng la unison dispariția prematură a unuia dintre cei mai înflăcărați fani ai culorilor galben – albastre. Radu Mușoaie a fost unul dintre cei mai activi oameni din rândul Asociației Al Șaselea Jucător.

Vestea că Radu nu mai este printre noi a adus lacrimi și suspine în sufletele tuturor suporterilor baschetului sibian. Nu există fan al lui CSU care să nu îl fi cunoscut pe Radu. Clubul sibian a transmis un mesaj public pe pagina oficială de facebook.
’’ Avea locul său vizavi de banca noastră și o viațâ întreagă alături de CSU. Pentru mulți oameni, culorile galben și albastru sunt doar niște simple culori. Nu și pentru Radu Mușoaie, el și-a colorat zilele cu ele!
Membru fondator al Asociației “Al 6-lea Jucător”, Radu a susținut baschetul, Sibiul și pe CSU. A fost iubit și respectat nu doar de jucători, antrenori, stafful sau fanii echipei noastre ci și de suporterii celorlalte echipe. Tristețea este mare astăzi pentru toți cei care l-au cunoscut și apreciat…
Cuvintele nu pot exprima recunoștința pe care clubul nostru o are față de Radu – un om care i-a inspirat pe cei din jurul său prin fair-play, optimism și implicare, împărtășind dragostea pentru CSU familiei sale, lăsându-le-o moștenire sacră alături de amintiri de neprețuit.
Condoleanțele noastre familiei, prietenilor și apropiaților! De-acum nu ne vom mai uita pe partea opusă băncii noastre ci spre Cer, tavanul sălii fiind întotdeauna deschis pentru cei ce ne privesc de Sus. De acolo, alături de Toci, nea Titi și domnul doctor Costea, Radu ne va zâmbi și va striga la unison cu galeria, probabil spunând cu același patos cu care a susținut pe CSU întotdeauna: “V-am spus eu?’ #NuCedăm !”
Dumnezeu să îl odihnească! ???’’, se arată în mesajul clubului CSU Sibiu.
Și cei de la CSU FANS au postat un mesaj legat de dispariția prematură a lui Radu.
’’Familia CSU a pierdut astazi unul dintre cei mai vechi si devotati membri. A sprijinit si a promovat baschetul mereu, prin intermediul Asociatiei “Al 6-lea jucator”, al carei membru fondator a fost. Radu Rhadoo a plecat astazi la cer, de unde va veghea familia CSU alaturi de Toci, Ilie Mitea si Dr. Costea. Odihneste-te in pace, Radu! Nu te vom uita niciodata!’’, se arată în mesajul celor de la CSU Fans.

Drum lin Radu! Dumnezeu să îl odihnească în pace…

Ultima oră

Comentariul meu