fc hermannstadt joacă sâmbătă la giurgiu. miriuță: ’’avem și noi șansa noastră’’
FOTO - GSP

Echipa sibiană joacă, sâmbătă, 23 februarie, de la ora 17:00, la Giurgiu, cu echipa locală Astra, un meci contând pentru etapa a XXV-a, penultima a sezonului regulat al Ligii 1.

Înaintea acestei partide, Vasile Miriuță, antrenorul principal al echipei sibiene, a declarat că speră ca jucătorii săi să facă din nou un meci bun, cum s-a întâmplat cu FCSB și Universitatea Craiova. Tehnicianul ”alb-roșilor” consideră că echipa sa ar fi trebuit să obțină mai multe puncte din tripla cu primele 3 clasate, CFR Cluj, FCSB și CSU Craiova.
”Echipa e bine! Le luăm la rând, am jucat cu locul 1, apoi cu locurile 2 și 3, acum jucăm cu echipa de pe locul 4. Părerea mea e că în aceste 3 meciuri echipa a jucat bine, chiar dacă am luat doar un singur punct. Eu unul m-aș fi bucurat dacă am fi luat două. Știm cu toții, CFR, FCSB și Craiova sunt cele mai bune echipe ale României la ora actuală. Din păcate, am luat numai un punct, cu toate că, la ultimul meci, cu Craiova – și nu o spun doar eu, o spun oamenii – meritam minimum un punct. Părerea mea e că meritam o victorie, la ce situații am avut și la modul în care a jucat echipa. Câteodată Dumnezeu te ajută pe final, cum a fost la Călărași, unde am bătut în minutul 94… Acum, am avut 5 ocazii, dar n-am marcat, Cu FCSB am avut 6 ocazii, n-am marcat… Într-adevăr, cu CFR-ul n-am făcut o partidă bună, am avut și noroc, dar părerea mea că din aceste două partide (n.r. – cu FCSB și Universitatea Craiova) trebuia să avem minim 3 puncte în plus. Dar, încă o dată, se mai schimbă și norocul, ne va reveni iarăși. Important e că echipa a arătat bine. (…) Băieții sunt bine, ne-am pregătit bine săptămâna asta, am avut unde să ne antrenăm, s-a topit și zăpada… Astra e pe un drum bun, s-a văzut și cu CFR-ul. Și-a revenit și Denis Alibec, am mai spus-o, e un jucător bun, pe care-l respect, chiar îmi place de el. Sperăm ca sâmbătă, cu noi, să nu facă o partidă strălucită. Astra e o echipă care-și merită locul în clasament, cu un antrenor, Costel Enache, pe care-l apreciez… Cum am spus-o la fiecare partidă, avem și noi șansa noastră, jocul cu echipa din Craiova chiar îmi dă speranțe că vom face o partidă bună, să nu ne întoarcem cu mâinile goale de la Giurgiu”, a declarat Miriuță.
Înaintea acestui meci, Astra Giurgiu ocupă locul 4 în clasamentul Ligii 1 Betano, cu 36 de puncte, în vreme ce FC Hermannstadt este pe 9, cu 29 de puncte.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Eu nu stiu ce au vazut cei din clubul sibian la acest antrenor.
    Fara rezultate,fara personalitate,fara stiinta antrenoratului,fara viitor.
    Daca nu va fi destituit repede va retrograda echipa.
    O sa vad daca exista pariu oe varianta asta si plusez pe suma mare.