weekend generos în evenimente la sibiu - festin gastronomic, party-uri și spectacole în oraș

Începe încă un final de săptămână memorabil la Sibiu. cu adevărat va fi așa, pentru că va avea șoc primul mare eveniment al programului sibiu Regiune Gastronomică europeană 2019. Dar, sunt programate și petreceri, spectacole și evenimente de top. 

Începutul unui așa weekend trebuie să fie pe măsură, așa că start-ul se dă în Cotton Pub by Night. Vineri e Retro Night Fever. Coco Jambo, Mambo no. 5, I love Rock’n’Roll sau Billie Jean sunt doar câteva dintre hit-urile nemuritoare, care îți reiaduc oricând cheful de dans la viață.Dan Moshu & MC Dylma te cheamă la o călătorie muzicală prin toate stilurile și hit-uri celebre, care răsunau în discotecile de altă dată.

weekend generos în evenimente la sibiu - festin gastronomic, party-uri și spectacole în oraș

Petrecerea continuă și sâmbătă la Cotton cu Saturday Night Fever. Johnny Sofroni este DJ-ul care va asigura muzica bună care va duce inevitabil la distracție.

Se anunță două seri excelente, așa că folosiți numărul de telefon 0752 268 866 pentru a rezerva o masă.

CITIȚI ȘI: Gusturile Iernii explorate în weekend la Sibiu – Cu mâncare tradițională, concursuri și multe surprize gastronomice

Evenimentul care domină acest final de săptămână este primul de anvergură din cadrul programului Sibiu Regiune Gastronomică Europeană. Gusturile Iernii ale Sibiului are loc de vineri până duminică la Redal Expo. Vor fi concursuri de gătit, se pot cumpăra produse tradiționale, va fi un eveniment plin de gust. Detalii despre el, aici.

weekend generos în evenimente la sibiu - festin gastronomic, party-uri și spectacole în oraș
FOTO – Sibiu – Pagina Oficială a Orașului

Conferințele speciale FITS și TNRS contiuă vineri cu dialogul dintre Constantin Chiriac și Marian Râlea. Evenimentul va avea loc vineri, 22 februarie 2019, de la ora 18:00, la Librăria Habitus. Detalii aici.

Atelierul de Circ Contemporan continuă la Teatrul Gong vineri, de la ora 16. Atelierul este recomandat copiilor cu vârste între 8 și 12 ani. Detalii se găsesc aici.

Alice de Yann Verburgh, după Lewis Carroll este piesa de teatru ce se joacă vineri seara de la ora 19 la Teatrul Gong. Va dura 75 de minute, iar un bilet costă 9 lei. Detalii despre noua formulă a piesei, aici. 

Ierusalim de Jez Butterworth este cea mia nouă piesă a Teatrului Național Radu Stanca. Se va juca vineri, sâmbătă și duminică de la ora 19. Actorul Florin Coșuleț are rolul principal, iar mai multe detalii aflați de aici. 

weekend generos în evenimente la sibiu - festin gastronomic, party-uri și spectacole în oraș

Sâmbătă copiii cu vârste între 6 și 10 ani sunt așteptați la Teatrul Gong la Atelierul de Creat Povești. Diana Ribana îi va coordona pe micuți de la ora 10 și de la ora 12. Vor petrece 60 de minute, iar un bilet costă 14 lei.

La ora 18 la Teatrul Gong va începe Sarea-n bucate, spectacol ce se va relua duminică tot de la ora 18. Este un spectacol recomandat copiilor de peste 3 ani, durează 45 de minute și un bilet costă 9 lei.

Tot la Teatrul Gong, sâmbătă seara are loc spectacolul Regulile Jocului. Este recomandat copiilor de peste 10 ani, durează 60 de minute, iar un bilet costă 9 lei.

Sala Thalia găzduiește sâmbătă de la ora 19 spectacolul Filarmonica de Comedie. Este un spectacol de miniaturi umoristice, scrise de Radu Gabriel si avându-i ca interpreți principali pe Radu Gabriel, Marius Florea Vizante si Gheorghe Ifrim, trei actori de comedie cunoscuți din aparițiile de pe micul ecran (grupul Vouă, serialele “Las Fierbinți”, ” Pariu cu viața”, “Ultimul stinge lumina”) cărora li se alătură Leonid Doni și Mihai Munteniță. Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro

Muzeul ASTRA organizează duminică, între orele 10 și 16, un eveniment special de Dragobete. Este vorba despre un concurs inedit, în care participanții vor fi antrenați în a descoperi patrimoniul cultural, dar și natura din Muzeul ASTRA. Detalii aici. 

weekend generos în evenimente la sibiu - festin gastronomic, party-uri și spectacole în oraș

Încurcă-i drace! după Ray Cooney se joacă duminică seara la Teatrul Radu Stanca, de la ora 19. durează aproximativ o oră și 40 de minute, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

Tot de la ora 19, dar la Sala Thalia, începe duminică spectacolul de balet Fragile Love. Rhapsody in Blue. Două povești în pas de dans, care aduc în prim-plan fragilitatea și complexitatea iubirii, prin ”Fragile Love” și care ne fac, apoi, cunoștință cu spiritul american, prin ”Rhapsody in Blue”. Un spectacol semnat de coregrafa Aleisha Gardner, pe muzica lui George Enescu și a lui Gershwin.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu