video foto – lucrările la mall-ul de la podul gării avansează spectaculos – detalii despre festival centrum

Primul Mall ce se amenajează pe teritoriul municipiului Sibiu, prinde contur din ce în ce mai mult. Lucrările la Festival Centrum au avansat extrem de mult față de luna trecută. În imaginile surprinse vineri se poate observa că structura pe piloni este construită aproape în întregime.video foto – lucrările la mall-ul de la podul gării avansează spectaculos – detalii despre festival centrum

Cel puțin trei macarale din care una de mari dimensiuni sunt folosite la lucrările de la mall-ul de lângă podul Gării. video foto – lucrările la mall-ul de la podul gării avansează spectaculos – detalii despre festival centrumEste forfotă mare în curtea fostei fabrici SIMEROM. video foto – lucrările la mall-ul de la podul gării avansează spectaculos – detalii despre festival centrumVineri la prânz se lucra la foc continuu, la fața locului putând fi văzute utilaje, TIR-uri care transportau traverse de beton și foarte mulți muncitori.video foto – lucrările la mall-ul de la podul gării avansează spectaculos – detalii despre festival centrumFestival Centrum amplasat lângă podul Gării, a fost anunțat în primă fază că va fi gata în aprilie 2019, dar surse din piață au explicat pentru Ora de Sibiu că centrul comercial nu va fi deschis mai devreme de luna noiembrie. video foto – lucrările la mall-ul de la podul gării avansează spectaculos – detalii despre festival centrumAutorizația de construcție emisă este oricum valabilă până la 1 august 2020.video foto – lucrările la mall-ul de la podul gării avansează spectaculos – detalii despre festival centrumPeste 160 de spații comerciale vor fi deschise aici. Grupul Nepi lucrează de zor la ceea ce se anunță a fi cel mai frumos Mall din portofoliul său. video foto – lucrările la mall-ul de la podul gării avansează spectaculos – detalii despre festival centrumCu un design inspirat parcă din centrele comerciale americane din anii ’50 – ’60, mall-ul va avea o suprafață de 42.000 mp închiriabili și va găzdui peste 160 de spații comerciale, anunță uct-media.com.

YouTube video

Vezi AICI lista cu brand-urile ce vor deschide magazine la Festival Centrum.
Ancora principală va fi un hypermarket Kaufland (cu spațiu de vânzare de 2.500 mp), iar multiplexul va fi operat de către Cinegold.video foto – lucrările la mall-ul de la podul gării avansează spectaculos – detalii despre festival centrumvideo foto – lucrările la mall-ul de la podul gării avansează spectaculos – detalii despre festival centrum video foto – lucrările la mall-ul de la podul gării avansează spectaculos – detalii despre festival centrumSpațiile de parcare vor fi amenajate în cele doua subsoluri și pe acoperiș. Investiția depășește 70.000.000 de euro.

Ultima oră

Comentariul meu