furt în gara din sibiu – hoțul a fost prins la sebeș într-un tren
foto: arhivă

Bărbat din Deva, pus pe furat la Sibiu. A lăsat o femeie fără telefonul mobil și s-a făcut imediat nevăzut. Polițiștii l-au prins câteva ore mai târziu, într-un tren, la Sebeș. Totul s-a întâmplat în noaptea de joi spre vineri.

Omul, în vârstă de 52 de ani, i-a furat telefonul femeii, de loc din Suceava, în Gara din Sibiu. Aceasta a alertat de îndată autoritățile și le-a spus că bărbatul a fugit și s-a urcat în trenul care circulă pe ruta Sibiu – Deva. Polițiștii sibieni de la transporturi i-au informat pe cei din Alba, cu privire la posibilitatea că o persoană bănuită de furt să se deplaseze cu trenul respectiv. Asta a făcut că, la Sebeș, polițiștii de siguranță publică au efectuat verificări în zona gării din municipiu.

Acolo l-au găsit pe hoț, un bărbat de 52 de ani, din Deva, care corespundea semnalmentelor transmise de colegii din Sibiu. Asupra acestuia a fost găsit și telefonul mobil furat.

Bărbatul a fost predat poliţiştilor Serviciului Transporturi Sibiu, pentru continuarea cercetărilor, conform competenţelor.

Sursa: alba24.ro

Ultima oră

Comentariul meu