video foto avion de mici dimensiuni prăbușit la tuzla - copilotul a murit

Un bărbat a murit, iar un altul este în stare gravă la spital, după ce aeronava în care se aflau s-a prăbușit pe Aerodromul Tuzla. Din primele informații, este vorba despre un avion de instrucție, de mici dimensiuni, care aparținea unei firme private.

video foto avion de mici dimensiuni prăbușit la tuzla - copilotul a murit

La bord se aflau pilotul și un elev, în vârstă de 50 de ani, care, din păcate, a murit. Acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Potrivit reprezentanților Ambulanței Constanța, a fost efectuat protocolul de resuscitare timp de zeci de minute, însă copilotul aeronavei nu a răspuns, fiind declarat decedat.

video foto avion de mici dimensiuni prăbușit la tuzla - copilotul a muritCea de-a doua victimă a fost preluată, conștientă, de elicopterul SMURD, fiind transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Constanța. Este vorba despre pilotul avionului, care a suferit un traumatism cranio-cerebral și multiple fracturi.

video foto avion de mici dimensiuni prăbușit la tuzla - copilotul a murit

„În aeronavă se aflau două persoane, bărbați. A aterizat forțat în zona Aerdomului Tuzla. Una dintre persoane a fost preluată imediat de elicopterul SMURD și transportată la spitalul județean Constanța. A doua persoană persoană a rămas încarcerată. Colegii mei au extras această persoană cu puțin timp în urmă. Starea fiind extrem de gravă. Medicii au efectuat manevre de resuscitare. Aceștia au fost nevoiți să declare decesul bărbatuluI”, spun reprezentanții ISU Constanța.

YouTube video

Aeronava de tip DA 42 a aterizat forțat în zona Aerodromului Tuzla.

Ultima oră

Comentariul meu