video accident la ieșire din cisnădie - șoferul vinovat a fugit și îl caută poliția

Polițiștii sibieni au demarat o anchetă pentru identificarea unui șofer vinovat că ar fi produs un accident pe DJ 106D, între Cisnădie și Cisnădioara. Se pare că acesta s-ar fi izbit de o mașină pe care a proiectat-o în șanț.

S-a întâmplat în dimineața zilei de marți, 19 februarie, pe drumul județean DJ 106D. Un șofer care conducea un autoturism către Cisnădioara nu a acordat prioritate unui autovehicul condus regulamentar din partea opusă, astfel că a depășit linia continuă, cu intenția de a intra pe un drum secundar. În acel moment, s-a izbit de mașina ce venea din sens opus. Șoferul vinovat nu a stat deloc pe gânduri și a fugit de la locul accidentului, în timp ce celălalt autoturism a fost aruncat în șanț.

video accident la ieșire din cisnădie - șoferul vinovat a fugit și îl caută poliția
Drumul secundar pe care a fugit șoferul vinovat

Șoferița din mașina avariată îl caută acum pe sibianul respectiv. Ea a postat pe Internet un video în care se vede clar momentul impactului, alături de un mesaj în care cere ajutorul cetățenilor.

YouTube video

„Cine poate da relații despre autoturismul din imagine? În dimineața zilei de 19.02.2019, între Cisnădie și Cisnădioara, nu a acordat prioritatea autoturismului roșu care venea din partea opusă, acesta din urmă evitând impactul a intrat în șanț și și-a avariat mașina. Șoferul vinovat s-a evaporat imediat”, scrie sibianca pe Facebook Info Trafic Jud. Sibiu.
Polițiștii sibieni au demarat o anchetă pentru a-l depista pe șoferul vinovat.

Sursa video: Info Trafic Jud. Sibiu Facebook

Ultima oră

Comentariul meu